Håret mitt sin historie

Hårfarge, lengde og frisyre har sykt mye å si for utseende. Det kan gjøre at man ser eldre ut, yngre ut, større og mindre, forme ansiktet og så videre. Jeg har hatt mange ulike perioder der håret mitt har gjennomgått ulike farger og lengder. Da jeg var cirka 17 fikk jeg dilla på extensions, og ble dønn avhengig av det… Jeg gikk rundt med hjemmebleket platinahår og clip-ons som ofte lot seg synes i bakhodet. Jeg skammer meg enda, haha. Du vet den tiden da det var noen som fikk for seg at man skulle være dritbrun og ha helt hvitt hår? Ja, jeg var der… Jeg har alltid hatt en eller annen blondfarge, og kommer ikke til å gjøre det mørkt, for det passer ikke min personlighet- selv om fargen i seg selv kan kle meg. Jeg er veldig fornøyd med håret nå – helt blond, ikke noe dilldall. Allikevel blir jeg litt giret på å gjøre en endring når jeg ser på disse gamle bildene der håret har andre farger og lengder.

NUMMER 1. Jeg DIGGER denne stilen. Den er så feminin og fin, men et mareritt å holde på med… Her hadde jeg fått sponset extensions fra Luxushair, og måtte prøve det ut. Disse kom meg masse til nytte da jeg blant annet skulle ha hestehale på fest og så videre. Fargen er også helt rå.

NUMMER 2: Her beholdt jeg dybde i bunnen, men gjorde håret helt lyst i lengdene. Denne fargen hadde jeg da jeg var med på Charterfeber i fjor. Det så i og for seg ikke så mye mer komplisert ut enn at håret er blondt. Det er altså en teit farge å bruke masse penger på, når folk ser så lite forskjell.

NUMMER 3: Før PH i 2018 hadde jeg gått fra å bare ha vanlig blondt hår og til en kald og litt mørkere blondfarge. Denne var i og for seg kul, men fargen var egentlig ikke så fin til ulike farger på klærne, hehe. På tv så det ut som at jeg hadde skikkelig grått hår. Dette var veldig populært en periode, men så gled trenden over. Men kult var det å prøve!

NUMMER 4: Dette synes jeg var ekstra fint, for det ble ikke så veldig mørkt i bunnen. Fargen står veldig til øynene, og jeg får ikke den harde looken. Om jeg skulle gjort noe igjen, er det denne fargen jeg ville følt meg tryggest på.

NUMMER 5: Dette er det eldste bildet her, og det er fra sesong 6 av PH. Her hadde jeg festet masse extensions, og ellers var håret helt blondt. Egentlig en helt ok look, hadde det ikke vært for hvor slitt håret mitt var den perioden, haha. Jeg var også litt sånn “jo større, jo bedre” – altså håret… Jeg ville på den tiden ha en typ Maria Montazami-look. Det tok seg egentlig ikke helt ut, men i den perioden var det mer vanlig å ha sånn hår.

NUMMER 6: Dette bildet tok jeg da jeg bestemte meg for å få helt blondt hår igjen. Her hadde jeg også klippet meg litt kort, og etter dette har håret mitt vært veldig sunt og godt. Jeg prøver å ikke ta etterveksten så ofte på grunn av slitasje, og lar det heller bli litt ettervekst. Denne type farge er veldig fin, men den er dyr å ha om man skal gå og ta ettervekst med en gang den kommer.

Hvilken stil likte du best?

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg