HAPPY NEW YEAR! Antrekk + planer for kvelden!

GODT NYTT ÅR!

I dag har jeg ryddet masse i leiligheten og sørget for at det er levelig her. Vi mangler enda å fikse soverommene, men stue og gang er i alle fall endelig ferdig malt. I tillegg er gulvet så klart ferdig. Det vi mangler er riktignok lister, så det ser litt halvveis ut nå. På bildene får dere et glimt av leiligheten, og jeg håper der synes det blir fint. Det tar jo litt tid å få ting på plass, men litt etter litt blir det et hjem. I kveld har jeg besøk av Joachim, så Haakon og jeg skal bare kose oss med ham, og det blir nok veldig trivelig.

På bildene ser dere antrekket i kveld. Corona har gjort meg litt fucka, så jeg føler liksom ikke at det er like gøy å pynte seg og stæsje opp som før. Jeg føler meg bare rar og nesten litt ubekvem, i og med at jeg for det meste lever i slappe løse klær. Men er det nyttår, så er det nyttår. Glitre må man.

Jeg håper det nye året bringer oss inn i noe vakkert. Forhåpentligvis ser vi frem mot et lysere år med mer glede og sosiale situasjoner. Jeg blir faktisk et dårligere menneske av å ikke være med folk, for jeg slutter jo å få like mye innspill og impulser som før – og det er jo der man utvikler seg, gjennom andre mennesker. I sitt eget hode går man seg vill, og det har jeg gjort i år. Jeg håper virkelig det blir et bedre år.

GODT NYTT ÅR ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg