Han ville være utro

Reklame | lenker til Lyko

Jeg har skrevet om dette tidligere, men tenker at det er et tema som jeg ikke helt forstår meg på, og som jeg har sterke meninger rundt.

Altså. Først kan jeg jo fortelle kort hvordan oppholdet på Hankø var, og hvorfor dette temaet ble en greie. Vi hadde det helt ok, men vi skulle ha planlagt oppholdet bedre, været skulle ha vært finere, og de skulle kanskje ikke kalt oppholdet jeg bestilte for et spa-opphold, da det ikke var mulig å booke behandlinger, og i tillegg lå flere av spafasilitetene i hver sin garderobe, slik at man som mann og kvinne må skilles for å for eksempel benytte sauna. Jeg bestilte oppholdet i julegave til Haakon, og jeg valgte Hankø fordi ingen av oss har vært der før, så jeg tenkte det var spennende med et nytt sted. Dessverre fikk jeg ikke helt spa-følelsen… Men kanskje vi får gi det en ny sjanse en annen gang.

Btw: Et lite tips er leppestiften på bildet under. Den varer seriøst HELE dagen, og smitter ikke av. Den kan kjøpes HER.

Det skjedde noe under oppholdet som jeg ikke synes var så kult. Vi tenkte at det ville være hyggelig å drikke litt bobler på rommet før vi deretter gikk ned i hotellets bare rundt 00 – litt som å dra på byen, hehe. Vi håpte kanskje på å møte noen artige folk, for hvem vet? Vi gikk til baren, kjøpte oss litt å drikke, og fant en fin plass i et hjørne. Der satt vi og skravlet og observerte. Plutselig dukket det opp en person med et glass vin i hånden, og han ga meg et kompliment da han kjente meg igjen fra tv. Glasset med vin var til meg, og han ville bare gi meg en slags hyggelig gave. Jeg tok det imot. jeg var faktisk litt smigret, og jeg satt pris på at noen vil glede meg. Jeg tenkte ikke så mye mer på situasjonen før Haakon gikk på do. Da kom plutselig fyren tilbake og satt seg ned for å snakke. Det gjorde meg ingenting, for jeg er et sosialt vesen, og setter pris på selskap. Fyren fortalte meg noe om seg selv, blant annet at han var gift og hadde barn.

Jeg tenkte at det var godt han fortalte om kone og barn, slik at ikke Haakon skulle ville jage ham bort – da jeg tenkte at han ikke var noen skjørtejeger denne kvelden. Ting gikk greit, og Haakon kom tilbake etter toalettbesøket sitt. Jeg tenkte at Haakon kom til å mislike at fyren satt der, men jeg sa fort at han har kone og barn, og er glad i å se på Camp Kulinaris. Tiden gikk og sangeren i baren hadde sagt seg ferdig for kvelden. Jeg merket at fyren vi satt med begynte å snakke mye om henne, og han sa til slutt at han ville prøve seg på henne. Jeg skjøt fra meg at “Har ikke du kone og barn…?”. “Jaja”, svarte han, uten å begrunne sine umoralske tanker rundt sangerinnen. Han reiste seg opp, gikk bort til sangerinnen – og der skjedde det. De klinte.

Jeg vet ikke med dere, men i mine øyne er å kline med noen utroskap om du er i et forhold. Jeg kunne ikke annet enn å se for meg datteren hans og kona, og at han er villig til å kaste bort noe så dyrebart for en  sangerinne som han ikke kan navnet til. Nok en gang ble jeg skuffet over menneskeheten, og fyren ble plutselig ikke en bra fyr i mine øyne lenger, men heller en slaskete og harry type som ikke har respekt for annet enn seg selv og hans hode nummer to. Er dette okei? For all del, om kona hans ikke bryr seg, men jeg tviler egentlig litt på at hun satt hjemme og visste om hva som foregikk.

Btw: Et lite tips er leppestiften på bildet. Den varer seriøst HELE dagen, og smitter ikke av. Den kan kjøpes HER.

Jeg har tidligere rapportert utroskap videre til andres kjærester, fordi jeg synes det er forferdelig å tenke på at en kjæreste sitter hjemme og tror alt er i orden, men så er sannheten noe annet. Om man ikke klarer å respektere hverandre, så trenger man heller ikke å være sammen…. I dette tilfellet vet jeg jo ikke hvem denne mannen var eller hvem han er sammen med, men jeg håper at det å dra frem temaet gir en oppvekker til andre. Man må lære å respektere forholdet, og heller være modig nok til å stå i det om man ikke er klar for forholdet, å binde seg, eller rett og slett ikke kan kontrollere sine lyster. Hadde Haakon gjort noe lignende hadde jeg dumpet ham på flekken, og det ville nok han også gjort med meg.

Ellers koste vi oss, ja, men denne hendelsen ødela faktisk kvelden litt. Det eneste morsomme var vel at den bulgarske sangerinnen nektet å ha mer å gjøre med denne mannen videre, og at det ikke så ut til at han fikk så fryktelig mye napp…

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

16 kommentarer
  1. Herregud, så respektløs altså! Rart av hun damen også, som bare kliner sånn plutselig! Huff, det er alt for mye av sånt piss! Bra dere hadde det litt trivelig da i alle fall! 😉 <3

  2. Er så enig med deg, det er respektløs oppførsel når man er i et forhold. BTW: dere to er et kjempeflott par!

  3. Ble veldig usikker på dette innlegge. Ja det kan ikke ha vært noen god opplevelse. Men veit ikke helt om jeg synes noe om at du forteller om han heller. Du forteller jo hvor, når og at han har en kone og barn hjemme.
   Dette forteller du til en del mennesker også.

  4. At sangerinnen er bulgarsk har vel absolutt ingenting med saken å gjøre. Måten du skriver det på får det til å høres ut som det er en negativ ting å være en bulgarsk

  5. Synes det er bra jeg, at du skriver dette offentlig. Utroskap er IKKE ok på noen måte, så utrolig respektløst ovenfor kona og datteren!. Ingenting rettferdiggjør det å være utro, uansett situasjon! Er som jeg pleier å si ” du klarer å huske pin koden til bankkortet ditt, men å huske på at du har dame?!, det klarer du ikke…”. Blir kvalm av mennesker som holder på sånn. 🤦🏽‍♀️ håper uansett dere koste dere masse 🌸✨

  6. At han er en drittsekk er en ting. At du bryr deg og legger dette ut er en annen ting. Vis dette hadde vært deg, som satt hjemme med ditt barn. Tror jeg ikke du hadde syntes det var greit at en blogger la ut dette her. Du vet ikke hvor gammel dette barnet er, hvor kjapt det for andre å finne ut av ting. Alt dette kan gå utover de to som ikke har gjort noe galt. Hvor flaut er det ikke for de to om folk fant ut hvem du skriver om. Folk sladrer og kan være utrolig slemme mot andre. Så du burde han tenkt litt lengre før du skrev dette her.

   1. Er delvis enig med deg, samtidig som at den eneste som bør være flau eller skamme deg er fyren. Kunne unnlat så mange detaljer ved en annen anledning.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg