Han drepte katten til eksen sin!!!

Det er blitt en stund siden Camp Kulinaris gikk på skjermen – i alle fall noen måneder. Det er over et år siden innspilling nå, og det er rart å tenke på hvor mye tiden flyr.

Bildene i dette innlegget her ble tatt dagen før finalen. Her hadde jeg grått en del, for jeg følte meg så alene fordi det bare var meg, Mikael og Runar igjen, og jeg savnet de andre skikkelig, spesielt Erlend Elias og Sofie. Vet dere hvorfor det egentlig var tungt? Som dere vet var ikke Runar noe hyggelig mot meg, men jeg har egentlig lagt dette bak meg og tenkt at han bare ikke er en god lagspiller, og at jeg var ekstra sårbar fordi jeg var sliten mentalt. Altså bærer jeg ikke noe nag den dag i dag.

MEN DET ER ÈN TING JEG IKKE KLARER Å LEGGE FRA MEG. Det kom frem i VG i går (artikkel her) at Runar tilfeldigvis har drept katten til sin eks, Carola. Dette tror jeg ikke har skjedd i nyere tid, men da de var sammen. Grunnen til at jeg velger å kommentere dette er at jeg vil dere skal bli enda mer kjent med meg og forstå hva jeg står for. En av mine største verdier er kjærlighet til dyr, og generelt respekt for andre rundt meg. Tålmodighet og kjærliget gjør at jeg som regel ikke blir uvenn med folk uten videre – med minde de går inn for å ikke like meg. I går begynte jeg virkelig å tenke på at jeg skulle ha stått mer opp for meg selv under innspillingen av Camp Kulinaris. Jeg konfronterte aldri Runar om han hadde stygge holdninger når vi snakket om dyr, og jeg prøvde aldri å snakke fornuft til ham da han var slem mot meg.

Men nå angrer jeg. Det er IKKE greit å være slem med dyr – og på lik linje som med mennesker skal det jo ikke gå an å bare drepe noen sin katt og komme unna med det. Nå er jeg over på en kampsak som er viktig for meg – nemlig dyrenes rettigheter. Vi trenger dyrepoliti som tar tak i ting som dette, og det er helt sinnsykt at noen kan innrømme å ha gjort noe sånt, og tenke at de kommer unna med det. Jeg mener at man er umenneskelig om man bare kan drepe et dyr uten snev av dårlig følelse. Ok, mange spiser dyr, men det handler om å ha litt følelser. De fleste av oss ville slitt med å avlive et dyr, til tross for at vi spiser dem. Folk som Runar derimot…. Vi hadde en gang en diskusjon på kjøkkenet om hvorvidt du redder en hund som holder på å drukne eller et menneske – og hva om mennesket er ondt? Runar gikk sin vei fordi han synes hele samtalen var på trynet.

Poenget, mine venner… Historier som den vi så i VG er helt forferdelige. Dyr har ikke nok rettigheter, og forholdet skulle vært både anmeldt, bøtelagt og sones. Vi er i 2020, ikke 1830.

Om du vil være med å kjempe for Dyrs Rettigheter kan du besøke nettsiden til Noah HER, og hjelpe dem med å gjøre samfunnet vårt mer dyrevennlig! 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

7 kommentarer
  1. Helt tragisk hele «mannen» syns jeg. Da det ble kjent at han skulle være med på Farmen Kjendis var jeg ikke langt unna med å gi faen i å se på i hele tatt. Likte dårlig de «spøkene» ved å legge døde dyr i senga til Charter-Svein og hun modelljenta jeg har glemt navnene på nå. Og de syntes tydelig ikke det var noe show de heller. Ja, så var det da han trakk seg fra Torpet Kjendis fordi han ikke syntes noe om Aune Sand, som han btw tok seg bryet ved å kalle et freakshow ansikt til ansikt, enda Auna bare hadde prøvd å være kompis hele veien…

   Og for å si det sånn. Hadde det ikke vært for at du var blant deltagerne på Camp Kulinaris i år, du et vesen jeg liker så utrolig godt og som stort sett bare er god og snill, så vet jeg ikke om jeg hadde sett Camp K. heller i år.

   I mine øyne er Runar kanskje den mest usympatiske og slemmeste, og minst empatiske og sympatiske kjendisen Norge har for øyeblikket. Selv Frank Løke liker jeg bedre enn Runar (så vidt det er).

   Og det verste er at Runar får sikkert lov til å fortsette å spre sin form for «humor» i fremtidige reality-serier og show selv etter denne kattedrap-innrømmelsen også, som han igjen kan komme til å se på som nok et hint på at «jamen da er jo alt kult likevel, da – mine haters er bare misunnelige/for sensitive, blah, blah, blah»….

   1. Takk for lang kommentar! Mange fine ord og ikke minst godt og reflektert. Jeg tror ikke mannen er helt der han bør. Om ikke har han et usunt forhold til hva som er levende.

  2. Kunne ikke blitt mer enig!♥️ Mennesker som ikke er snille med dyr, vil jeg rett og slett ikke ha i livet mitt!

  3. Veldig enig med deg. Synd du måtte bo så nært på han. Sånne mennesker er farlige både for folk og dyr…

  4. Jeg er så enig med deg Aurora og det er så fint å lese om andre som kjemper for dyrene❤ Jeg synes Runar virker som et forferdelig menneske slik som han fremstiller seg selv. Du er ikke en bra person om du har slike holdninger til dyr!!! Helt forferdelig at noen kan slippe unna med å drepe dyr. Vi trenger virkelig et landsdekkende dyrepoliti der vold mot dyr blir sett på som alvorlig og der straffen ikke er en vits! Så flott at du bruker din arena til å fremme dyrs rettigheter. Heier på deg🥰

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg