Han blir hjemme

I dag forsov jeg meg… Med nesten 2 timer. Det er ganske utrolig, men kommer av den enkle årsak at Haakon skulle dra ned persiennen på vinduet, slik at det ikke kommer lys inn. Jeg våkner så og si ikke om ikke dagslys får slippe til. Vanligvis er jeg oppe rundt 8, men i dag var klokken godt passert halv ti. Heldigvis hadde jeg ikke noe akutt å gjør tidlig i dag, så jeg får ta den ekstra søvnen som en energiboost. Jeg våknet til en mail om en fotoshoot jeg skal på til fredag, så nå gleder jeg meg virkelig til helgen! Det blir dermed Oslo-tur på fredag, og julebord her hjemme på lørdag!

I går fikk jeg også en god nyhet. Jeg har vært inne i en liten dødperiode nå før jul, og har derfor vært mye bare hjemme, og det har egentlig vært ganske ensomt. Dette er definitivt det kjipe med å blogge, for dagene er noen ganger veldig usosiale. Vennene mine er jo også gjerne på jobb på dagtid, så det kan bli vanskelig å holde seg særlig aktiv. Den gode nyheten er at Haakon fikk beskjed i går fra sin jobb at han hadde en del ferie han må ta ut før jul. Han forsøkte dermed å søke om ferie fra tirsdag (i dag) og helt til tirsdag neste  uke. OG HAN FIKK DET INNVILGET! Jeg ble sykt glad, for da kan jeg ha ham hjemme litt. Dette er helt nydelig både for selskapet sin del, men også fordi vi har et par ting vi må fikse her hjemme, blant annet har ikke bilen min lys om dagen…. Og følelsen av å våkne med ham ved siden av meg, og at han ikke har dratt… Den følelsen er så god.

Det er rart hvordan det føles så mye koseligere ut hjemme når Haakon er her. Det blir liksom varmere, tryggere og jeg kjenner mer kjærlighet i kroppen. I tillegg har jeg en treningspartner, som også er hyggelig. Jeg føler jeg har levd litt for isolert den siste tiden, virkelig… Jeg håper vi også kan sette av tid i morgen til å reise og handle litt til julebordet og jul. Torsdag må vi prøve å vaske og rydde skikkelig, om det skal gå an å ha et selskap her. Hele fredagen går fort bort i Oslo-tur.

Nå har jeg mye glede i kroppen, og jeg gleder meg sykt til desember. Det er en magisk tid, og jeg har mye jeg vil dele med dere. Dere skulle bare visst!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg