Haakons bucket list

Ganske rart å skrive en bucket list når man bare er 27 år gammel, kanskje?

Jeg syns i grunn det er litt rart, og jeg er ganske sikker på at noen av punktene i denne listen kommer til å endre seg med årene. Men akkurat som ting er nå, så vet jeg godt hva jeg syns jeg burde gjøre eller oppleve før tøflene legges på hylla.

Se Coldplay og Lana Del Rey live!

Det hadde vært så utrolig moro å dra på én eller flere livekonserter med disse artistene. Jeg er mer fan av Coldplay enn av Lana, men jeg liker mange av låtene til Lana. Aurora elsker Lana Del Rey sin musikk, så det MÅ vi få til en dag!
_____________________________________________

Oppleve strender i Hawaii!

Dette er må jo være paradis og jeg er nødt til å oppleve det en gang!
____________________________________________________________

Eie en Patek Philippe!

De er dyre, men dette anser jeg absolutt ikke som en umulighet.
_______________________________________________________

Bo et sted der det ikke er nordisk vinter!

Tenk så deilig det må være å bo et sted der det aldri er vinter! Man trenger ikke vinterklær, vinterdekk til bilen, man slipper å måke snø og når våren kommer ser ikke alt bombet og støvete ut etter at snøen har smeltet.
________________________________________

Ha vært i Mexico!

Jeg har hørt så mye fint om det landet. Aurora har vært der to ganger og dette er virkelig et sted jeg har lyst til å reise til en gang (eller flere).
__________________________________________

Ha en Dodge Challenger SRT Hellcat!

Denne bilen vil jeg ikke legge ut bilde av, fordi Aurora hater den! SRT Hellcat er en skikkelig harry bil, typisk amerikaner. Nesten 800 hestekrefter og den har en motorlyd man aldri har hørt maken til!
___________________________________________

Lage en helt enorm overraskelse for Aurora!

Aurora elsker å bli overrasket. Hva det skulle vært er jeg litt usikker på, men jeg vet det er to ting hun har utrolig lyst på og det er en BMW Z4, men aller helst en hest! Vi får se når dagen kommer… Det blir sikkert blogget om!
__________________________________________________

Dra til en flyplass uten å vite hvor man skal og ta det første ledige flyet som går!

Jeg tenker at man får ha noen spilleregler slik at det ikke ender opp med at man havner i Sibir eller noe. Så man får bare holde på til man er fornøyd med hvor man lander (kan bli dyrt).
_________________________________________________

At Aurora er den jeg har tilbrakt livet mitt med den dagen man finner ut om jeg klarte å oppfylle bucket listen min eller ikke!

Som dere ser så er det ingen ønsker her om å hoppe i strikk, fallskjerm, paragliding eller lignende. Det kommer rett og slett av at jeg har høydeskrekk!

– Haakon

2 kommentarer
  1. Kan ikke legge ut bilde av bilen du ønsker deg fordi Aurora hater den? Er du virkelig så kjærringstyrt?😂 og den bilen fins jo forresten ikke harry, ganske mye finere enn en Bmw Z4 for å si det mildt.

   1. @Tina Det at jeg ikke legger ut bilde av den bilen har ingen ting å gjøre med at Aurora er en jente. Det er hennes blogg og jeg vet at hun ikke ville likt det om jeg la ut bilde av den. Design er en smakssak, det er sikkert mange som er uenige med både deg og meg når det kommer til hvilken av de to bilene som har best design. Det er jo også to veldig forskjellige biler, både ytelsesmessig, størrelsesmessig og ift utseende.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg