Gjesteinnlegg – Fordeler og ulemper ved Aurora

Livet med Aurora – fordeler og ulemper!

Jeg vet ikke hva slags inntrykk dere har fått av Aurora. Det kan sikkert variere fra person til person og det er nok ytterst få av dere som har noen som helst anelse om hvordan hun egentlig er som person! Hvordan ser det ut fra utsiden? Jeg tror mange av dere tenker at Aurora er en diva som bare bryr seg om sminke, klær, parfymer, hårbleking og dyre vesker. Noen av dere som har fulgt henne over lengre tid vet nok litt bedre enn som så og har nok fått med dere at hun er en veldig intelligent og reflektert person. JEG DERIMOT (!!!) har vært sammen med Aurora i snart 5 år, vi bor sammen og er sammen hver eneste dag. Jeg kjenner Aurora bedre enn de fleste og kan med godt grunnlag uttale meg om hva som er fordeler og ulemper ved å være sammen med Aurora!

ULEMPER:

– Aurora er avhengig av kos. Hun er akkurat som hundene våre som maser som et helvete hvis de ikke får kos. Enten må man massere føtter, stryke på armene eller bena, massere rygg og nakke etc. Det er veldig deilig å få kos…. men det er ganske slitsomt å gi det!

– Aurora har utnevnt det ene soverommet i huset vårt til hennes walk – in – closet og et annet soverom er blitt til sminkerom! Jeg har selv fått det mest praktiske, som er walk-in closet på soverommet, noe som er veldig praktisk.

– Aurora og jeg har ganske forskjellig smak hva gjelder mat. Det eneste vi egentlig møtes på er pizza, fordi jeg maser meg til det. Helst vil jeg spise pølse med potetmos, biff, pasta og potetgull hver dag, men Aurora jobber hardt for at vi skal spise sunnere.

– Aurora er ekstremt gretten om morningen. De som ikke kjenner henne eller vet om dette lærer seg fort at det er lurt å holde kjeft etter at Aurora har stått opp. Etter at hun har fått i seg litt frokost og en kaffe går det an å prøve å innlede samtaler igjen.

– Aurora samler på noe... noe som tar mye tid, mye energi og noe som bråker, tisser og bæsjer veldig mye. Dette kalles chihuahua. Til nå innehar samlinger 4 stk chihuahua. Hun har lovet meg at vi ikke skal få en nummer 5, men det tror jeg egentlig ikke helt på…

FORDELER:

– Aurora er en utrolig pen jente! Jeg er veldig stolt av å ha henne ved siden av meg på restuaranter, kino, kjøpesenter osv. Ja, dere får bare være misunnelige. Hun er min, så dere får finne dere noen andre!

– Aurora kler seg alltid fint når vi skal noe. Hun drar aldri ut blant folk i «harry» klær. Det er jeg egentlig veldig glad for, det høres veldig overfladisk ut (det er det også), men jeg slo opp med en jente en gang fordi jeg syns hun kledde seg stygt… Jeg sa det ikke til henne så klart. Jeg liker selv å kle meg ganske fint, så det passer meg bra at Aurora også er litt nøye på det.

– Aurora er en utrolig smart person! Det går an å ha spennende samtaler med henne der vi diskuterer litt dypere ting enn varmepumper og pizza. Det er veldig givende å kunne ha noen intellektuelle samtaler iblant. En annen fordel med dette er at hun ikke er lett å lure. Det er sikkert mange som tror at «der kommer en blond og lettlurt dame»… Nei, ikke Aurora!

– Aurora kan mange ganger virke ganske hard og nesten litt kald på overflaten. Speiselt for folk som ikke kjenner henne og kanskje møter henne for første gang. Men på innsiden er Aurora et av de mest omtenksomme menneskene jeg noen sinne har møtt og kommer til å møte. Hun er utrolig opptatt av sine nærmeste og viser veldig mye kjærlighet. Det er viktig for henne at andre har det bra og hun er veldig glad i dyr.

– Aurora er veldig flink til å kjøpe gaver. Hun spør meg aldri om hva jeg ønsker meg til bursdag eller jul, men hun finner alltid på noe som faller godt i smak!

– Aurora stinker aldri. Hun lukter alltid godt, selv etter at hun har trent og er svett. Hun har bare en vanvittig god medfødt duft!

Takk for meg!

1 kommentar
    1. Veldig raust skrevet av kjæresten din. Jeg beundrer altid denne egenskapen, å kunne fremheve de en er glad i. Det er dessverre veldig få menn som gjør det offentlig.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg