Går forholdet vårt dårlig?

Det er så klart noen som lurer veldig på forholdet til Haakon og meg…

For det første har vi jo “annonsert” at vi skal i parterapi – og vi har hatt vår første time, og andre time er denne uken her. For det andre ser det jo ut som tonen er kanskje litt klein på tv også?

Jeg tenkte bare oppklare alt sammen. Jeg vil jo i alle fall ikke at våre nærmeste skal bli bekymret, men det er greit å bare roe ned hele greien før folk lager seg for mange oppfatninger av hvor vi står.

Parterapien

Jeg kan begynne med å forklare at parterapien er en gylden mulighet jeg kom over til å styrke forholdet. Forholdet er ikke der at vi “enten går i terapi eller gjør det slutt”, men jeg fikk tilbud om terapi som et kommersielt samarbeid, og jeg så mange fordeler ved det. Som dere vet har Haakon og jeg vært sammen en stund, og et forhold må vannes – slik som en plante. Vi har kanskje låst oss sammen i repeterende mønstre vi selv ikke skjønner noe av, og derfor er det gull å på nytt begynne å lytte bedre til hverandre og se hverandres behov bedre. Parterapi måååå ikke være tabu! Det er snarere motsatt. For eksempel når folk velger å oppsøke hjelp på alle mulige måter, så er det jo fordi ting bare kan bli bedre. Parterapien skal styrke forholdet og lære oss mer om både oss selv og hverandre – altså er det positivt rettet. Om noen tror vi nærmest slår i veggene og hyler og skriker hver dag, så er det snarere motsatt. Vi har for det meste en rolig og lyttende tone, og vi gjør ting sammen hele tiden – både ting som gledes og ikke.

Og på tv?

Vel… Charterfeber skal være morsomt. Vi hadde mange fine øyeblikk der også, men så klart tar de med når jeg kanskje ikke er på mitt beste, og der jeg heller er litt kravstor og masete overfor Haakon. Det var også helt nytt for meg å gjøre noe sånt med kjæresten min, så mulig jeg også fikk opp et skjold jeg skulle ha jobbet mer med å bryte ned. Han var sinnsykt tålmodig hele turen, og jeg tror mange ikke hadde sagt ja til en sånn tur, hehe. Det er allikevel gøy å ha gjort noe sånt sammen, for alle nye opplevelser kan være både styrkende og positive for forholdet.

Veien videre? 

Vi gleder oss veldig. Vi har kjøpt leilighet og gleder oss som småbarn til å flytte inn! Vi skal pusse opp litt sammen, som kan gjøre at vi får litt å bryne oss på. Vi kommer nærmere jobben til Haakon, flere bekjente, og det blir kortere til alt som er gøy. Fra 2021 starter vi liksom på ganske blanke ark. Jeg tror vi får mer fokus på forholdet da, og kanskje vi finner tilbake til det mer romantiske. Jeg gleder meg til ferden fremover, og jeg sier heller at “2021 blir det store året”, og så glemmer vi 2020, for det var meget spesielt.

 

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

5 kommentarer
  1. Terapi er jo aldri feil! Det er rett og slett smart, og veldig nyttig! Forebygging er alltid bedre enn etterslep!🙌 Hei dere!❤️

  2. Synes dere bare er morsomme og fine å se på charterfeber 🙂
   Haakon virker veldig snill, og det fortjener du:)

  3. Jeg må jo si det er noe.. oppsiktsvekkende når folk enda ikke har evnet å innse at TV3 (i dette tilfellet) aldri ville castet Aurora til et programkonsept som C.F om det ikke var for hennes evne til å ‘overspille seg selv’. Jeg mener.. Du blir ikke castet for ‘örtne’ sesongen på rad fordi du gjorde en grei figur på PH i typ 2014! Ja, PH åpnet dörene, men det er kun ved å ‘levere varene’ de holdes åpne. – Og Aurora (- for ikke snakke om moren til Aurora!) leverer så til de grader! Dette er jobben deres, -lik som det f.eks er Svein Östvik, som beviselig er en svärt så mangesidet fyr, sin.
   Jeg skal ärlig innrömme at jeg ikke bare ser C.F kun pga fam. Gude, men jeg spoler også over de andre (haha). – Jeg er serr blodfan av ‘mamma Gude’ <333

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg