Gang og bad: FØR OG ETTER

I går fikk Haakon kjøpt litt maling slik at vi har noe å fylle tiden vår med, i og med at det ikke er helt heldig å farte rundt ute i disse tider. Jeg har blant annet et møte i Oslo i morgen, men da kommer jeg til å unngå å reise kollektivt. Jeg tar bilen min inn og finner et p-hus i nærheten av der jeg skal være. Helt ærlig har jeg en liten mistanke om at planene kan bli utsatt fordi smittefaren er så høy. Det er litt vanskelig å forholde seg til å være blant andre folk når det er blitt sluttet å teste de som ikke er i risikogruppene og yrkesgrupper som er prioritert. Mørketallene er nok enorme.

UANSETT. Vi har malt, og vi skal male mer, men la meg vise deg vårt første ferdige resultat. Vi har malt gangen vår og det separate toalettrommet. Vi valgte en mørkeblå tone fra Jotun, og jeg er veldig fornøyd. Det ble så koselig og lunt med den tonen.

FØR:

TIl å være noobs på oppussing er vi veldig fornøyde. Vi lærer stadig flere ting, og jo bedre blir vi underveis. I dag skal vi male hele forstuen/hallen, og forhåpentligvis soveromsgangen også. Haakon er i skrivende stund i gang med noen karmer som skal bli helt hvite.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
  1. Ojjj, SÅ fint det ble!!! Noe heeelt annet! Wow! 😁 Supert å bruke tiden til oppussing, ryddig o.l nå i disse tider når vi må være hjemme! Jeg skal ha en opprydding her. Ellers trener jeg mye! Så jeg skal absolutt ikke klage altså! Har ordnet meg med deg jeg trenger fremover, og er frisk! Så jeg skal klare meg bra, mutters alene! Hehe!
   Kjærlighet til deg! ❤️

  2. Ville nok selv personlig gjort noe med flisene på toalettet, da det kræsja litt. Men ellers er deco blue en utrolig fin blå farge. Eier dere eller leier dere hus? Spennende med forandringer og man lærer så lenge man driver på 🙂

  3. Hva skjedde i overgangen mellom flisene bak doen og veggen? Er ikke maskeringsteipen tatt av eller har malinga kommet over på flisene?😵

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg