Fuktighetskrem for kviser!

Reklame | Ellos og Lyko

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT ER HER, OG DETTE ER ET PRODUKT JEG ER SUPERGLAD FOR Å DELE MED DERE!

Jeg har en hud som er mye opp og ned. I det ene øyeblikket får jeg kviser og urenheter, imens plutselig kan huden føles veldig tørr. Jeg får ofte kviser i forbindelse med litt stress eller usunn mat. I det siste har jeg ikke vært noe flink til å verken ta det med ro eller spise så sunt, og da får huden min gjennomgå. Det kommer fort en kvise eller to, og jeg kjenner fort at flere er på vei. Til vanlig har jeg prøvd å løse dette med å bruke en salve fra legen og deretter en krem uten olje og slikt fra apoteket, men dette holder bare midlertidig, og har kun gjort at jeg har følt at jeg er i krig med huden min. Salven bør kun brukes ved skikkelige utbrudd, og ikke selvforskyldte kviser.

Det som derimot har fungert… Fordi c-vitaminkremen jeg nylig har brukt (her) har blitt litt for aktiv for huden min, tenkte jeg å prøve meg på noe gammelt nytt, nemlig denne. Det er en krem som minsker talgproduksjonen, reduserer glans og minimerer forekomsten av porer. Den inneholder syrer som holder huden ren, og på toppen av alt sitter sminken sykt bra om du tar denne på først! Helt siden jeg kjøpte denne igjen forrige uke har huden min vært rolig og god å jobbe med, og jeg slapp å få synlige kviser rett før innspilling! Den var rett og slett en livredder når jeg hadde lyst på plettfri hud. På bildene i dette innlegget har jeg ikke redigert annet enn lyset, så dere ser at jeg ikke har særlig synlige porer eller kviser. Jeg følte virkelig at huden strålte både 17.mai og på de to innspillingsdagene jeg var på.

Som nevnt kjøpte jeg produktet selv, men det er lenkene i dette innlegget som er reklame.

EN GOD NYHET er at Ellos har 20% rabatt på Ole Henriksen frem til 02.juni. Her er det mye å spare ♥

Ps: Leppefargen finner du her.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Hærlig å finne produkter som fungerer! 😀 Jeg går konsekvent etter produkter med vitamin A i. Det holder urenheter borte! Lærte det da jeg måtte bruke den sterke kuren mot akne i 6 måneder. Den er proppfull av vitamin A, og drepte ALT av kviser, og jeg får ikke kviser lengre! Thank GOD! 😀 Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg