FØRSTE GANG UTEN…..

Reklame | kommersielle lenker

LEPPESTIFTEN FINNER DERE HER!

Jeg var redd denne dagen aldri ville komme, men den er virkelig her. Etter en lang periode med et problem jeg anså som uhelbredelig, har jeg skjønt at jeg virkelig tar enkelte ting forgitt. Ting som strengt talt ingen skulle ha måttet tenke på. Den urene huden ga meg virkelig en knekk i selvbildet, og jeg følte meg så stygg og fæl hele tiden. Det var som å få en forlegen sykdom, og jeg visste ikke at folk med kviseproblemer kunne ha en slik følelse, jeg måtte oppleve det selv først.

I DAG ER MIN FØRSTE DAG UTEN EN ENESTE KVISE!!!♥ Jeg har vært sykt nære de andre dagene, men i dag er den offisielle dagen. Jeg kan altså konkludere med at jeg klarte å knekke koden for huden min, på magisk vis. Jeg føler meg sykt fin, og jeg bestemte meg for at i dag vil jeg sminke meg litt ekstra, trene en ekstra økt, og ta på noen ekstra fine klær. I dag skal jeg gi meg selv lov til å føle meg litt vakker, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å være snill mot meg selv, og ikke være så kritisk. Jeg er virkelig takknemlig for at huden min er på bedringens vei, det trengte jeg virkelig nå. Jeg jobbet mye med å akseptere kvisene, og nå er de endelig borte.

LEPPESTIFTEN FINNER DERE HER!

Hva var det som egentlig fungerte? Totalt sett, så er jeg ikke helt sikker, for jeg prøvde ganske mange løsninger. Jeg byttet p-piller, brukte nye kremer og produkter, slutten med en spesifikk foundation, spiste sunnere, begynte å trene, tok litt sol… LISTEN ER LANG….Men det jeg så til slutt, det var at produktet jeg fikk fra legen var ganske heftig. Jeg har vel hatt det noen få uker, og det gjorde ganske raskt underverker. Selv om jeg ikke følte legen tok meg seriøst, så fikk jeg i det minste en resept på en slags salve å smøre direkte på kvisene. Den har på en måte fått det til å flasse av hud på kvisene, helt til de er helt borte.

De eneste rådene jeg kan gi etter denne erfaringen, er å rense huden godt – det er alfa og omega. Hver gang huden var helt ren og fikk luft, føltes det som at kvisene roet seg ned. Men til syvende og sist.. Har du et problem som ikke virker naturlig, gå til legen! Ingen skal måtte lide slik som jeg og mange andre gjør. Det knekker en del av selvtilliten, selv om det virker teit. Jeg unner ingen å ha problemer med huden sin. Jeg sitter igjen med MYE arr i form av røde merker der kvisene har vært… SKRIK UT OM du vet om en bra behandling for å bli kvitt disse arrene…. Det er sjenerende å gå uten sminke når de synes så godt.

HA EN FIN LØRDAG ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg