Første dag på jobb etter 3 ukers ferie!

Jeg må virkelig innrømme at dette overrasket meg enormt!

I går gjorde jeg klart alt jeg trengte for å dra på jobb i dag, la frem klær, strøk skjorter, pakket vesken min og så videre. Jeg la meg også tidlig i går. Vanligvis i ferien som var pleide jeg å legge meg en gang mellom 02.00 og 05.00… I går la jeg meg 22.00 og sovnet rundt 23.00, smart! I dag var det opp klokken 06.00, slippe hundene ut i hagen, gi hundene mat, gå tur med hundene, ta en dusj, på med “jobbklær” og kjøre innover mot Oslo. Jeg jobber i Sandvika og veldig ofte står køen fra Asker og innover, men akkurat i dag var det av en eller annen grunn fri flyt hele veien og jeg endte opp med å komme på jobb 30 minutter for tidlig.

Hva var jeg så enormt overrasket over? Jo… Dette er første gang, noen sinne, i hele mitt liv, at første dag etter en lengre ferie IKKE var tung! Denne dagen gikk kjempe greit! Både energimessig, følelsesmessig og resultatmessig. I tillegg følte jeg at hele dagen suste unna i en fei! Jeg kom inn døren og en kort stund etterpå var klokken 17.00 og tid for å vende snuten hjemover.

Jeg har faktisk ingen god forklaring på dette! Forrige sommer var nesten akkurat lik. Jeg tilbrakte ferien hjemme og hadde 3 uker i august. Akkurat som i år. Men i fjor husker jeg godt at det var fryktelig tungt å komme i gang igjen og det satt LANGT inne i forhold til hva det gjorde nå. Jeg har over hodet ingen forklaring, men jeg regner med at det sitter mentalt? Jeg er i alle fall veldig glad for at første dagen tilbake etter ferie gikk så innmari smurt!

Ha en strålende mandags kveld alle sammen!

– Haakon

2 kommentarer
    1. Så hærlig med en god start! Siden det ikke var tungt å være tilbake, tyder nok på at du gledet til å være tilbake tenker nå jeg! 😃

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg