Forrige ukes mål + Nye mål

Forrige ukes mål gikk i å kutte karbohydrater, finne et treningssenter og meditere daglig. Jeg klarte ganske godt å holde meg unna karbohydrater, for uten om helgen. Jeg tror jeg har funnet treningssenter, men jeg har ikke meldt meg inn. Jeg vurderer å ta en prøvetime på et annet senter også, bare så jeg ikke angrer. Med tanke på meditasjon, var jeg veldig flink de første dagene i uken, men mistet litt grepet fordi jeg hadde mye å gjøre, og det er ikke godt nok i mine øyne. Jeg har bestemt meg for å være enda strengere denne uken, og skal derfor stramme inn målene mine, og jobbe hardere.

De nye målene for denne uken:

♦ NULL ALKOHOL
Det har vært veldig mye festligheter i det siste, og jeg kjenner at kroppen kunne hatt godt av en pause. Det er straks julebordsesong, og jeg må spare meg til den tid. Derfor dropper jeg alkohol denne uken, og kanskje neste? Det vanskeligste er jo om man skal på fest, men jeg skal ikke noe slikt til helgen, så dette skal jeg klare. Isteden skal jeg sjekke ut noe annet kult å gjøre.

♦ LEGGE UT HOUSETOUR

Denne er egentlig helt klar, men det er på en måte litt skummelt å åpne seg sånn. Jeg er blitt vandt med bloggen, der jeg heller skriver enn å snakke. Jeg har som mål å laste opp videoen i dag, så jeg må bare bite tennene sammen, så skal dere få se! Det blir gøy å starte med YouTube, virkelig. Jeg er egentlig veldig kreativ av meg, så jeg føler det er et bra sted for meg å produsere ting.

♦ TRENE MINST 3 GANGER

Jeg er nødt til å være fysisk aktiv fremover, slik at ikke alt av muskler forsvinner. Jeg har derfor som mål å ha trent 3 ganger når uken er over. Dette blir lett om jeg får meldt meg inn i et treningssenter, men verre om jeg ikke gjør det… Om jeg tar en prøvetime til, så vil jo jeg ha trent 1 gang allerede da… Ønsk meg lykke til, for trening skal gi mening.

Jeg er klar for å gi jernet denne uken, og gleder meg til å bare få satt i gang med alt. Akkurat nå må jeg stelle meg litt, for jeg skal til legen i håp om å få hjelp med huden min. Det er litt spesielt, for jeg har ny lege, og det er alltid litt rart å hilse på en lege første gang. Man trenger jo til tider litt tid til å bygge tillit. Jeg har hatt et par leger før som jeg har vært veldig fornøyd med, så jeg håper det blir det samme med den nye.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg