Fordeler ved denne epedemien

Jeg har kommet til et stadie der jeg er skikkelig rastløs av å være så mye inne og alene. Derfor begynte jeg å snu tankene til det positive. Nå tenkte jeg ikke skrive om de åpenbare fordelene, som er å unngå smittefare, men  de tingene vi kanskje ikke tenker så veldig mye over, men som fortsatt er bra.

 

SLITT HÅR
For dere som bleker håret, så vet dere som meg hvor frustrerende det er når håret ryker av, og du sitter igjen med fjoner. Jeg kurer håret grundig hver gang jeg vasker det, og spesielt i fronten der håret er mest slitt. man skal unngå å rette og føne disse partiene, for da vil de veldig lett ryke av. Problemet er jo at det er disse partiene som man ofte prøver å korrigere med rettetang når man vil håret skal være fint… NÅ DERIMOT skal vi jo nesten ingen steder, og derfor er det genialt å gi slitt hår en skikkelig pause og rehab.

HUNDENE

Kan dere bare forestille dere hvor mange hunder som er lykkelige nå som de ser eierene sine mye mer enn vanlig? Hundene mine går laaaange turer hver dag fordi jeg ikke har andre ting jeg må rekke hele tiden, og de koser seg derfor sykt mye. I tillegg får alle hunder mye mer kjærlighet nå som eierne er sammen med dem!

TID MED BARNA
Jeg skjønner at det er ekstremt krevende som forelder å plutselig også måtte være lærer. Allikevel må det jo være fint å snu litt på ting og se hvor mange timer av døgnet du vanligvis ikke er med barnet ditt og får se det vokse og utvikle seg? Det å få lov til å ta større del av reisen som barnet går gjennom må jo på sett og vis også være litt fint?

VI UTVIKLER OSS
Det er faktisk en kjent sak at vi utvikler oss som mennesker når vi har det kjipt. Denne krisen kan potensielt lære oss noe veldig viktig, og ikke minst lære oss hvor glad vi bør være for å ha et så ellers fritt  og uavhengig liv! Husk at for noen mennesker er ikke hyttetur en selvfølge, men man må aktivt søke å være kreativ for å nyte ting på en annen måte.

MOBILSPILL

En av mine guilty pleasure er mobilspill. Når var sist du hadde tid til å spille masse? Nå har du faktisk sjansen! Det er bare å laste ned Candy Crush, Angry Birds og Wordfeud, for nå har du tid. Tid er noe mange ser på som en mangelvare. Tenk på all tiden du ellers kaster bort på for eksempel reise til jobb.

SØVN

For noen av oss kan vi faktisk ta igjen en god del søvn. Mange mennesker sover alt for lite fordi de må opp sykt tidlig for å dra på jobb eller skole. Nå kan du endelig sove det du trenger og finne ny energi. Dette kan ha positive konsekvenser både for fedme, stress og psykisk helse. Nyt sengen din.

DU KAN FÅ TING GJORT
Personlig har jeg fått ting gjort som jeg ikke trodde kom til å skje før til sommeren! Vi har malt sykt mye her, og i tillegg snakker vi om å male huset om være kommer seg. Det hadde vært så sykt digg å ha ferdig malt hus til sommeren, så kan vi nyte de late dagene i solen. Har du kanskje et “sinnasnekker”-prosjekt du kan ferdigstille?

SPARE PENGER

Vanligvis gjør vi veldig mye ting, men de kan vi ikke gjøre lenger. Få av oss legger fra oss mye penger på restaurant, på byen eller kino. Nå er det vanskeligere å bruke penger enn til vanlig. Vi har riktignok åpent takeaway og nettbutikker, men personlig ser jeg at jeg sparer en god del penger, bare fordi jeg ikke trenger ting på farten hele tiden..

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

7 kommentarer
  1. + oppdag fasting.. om du skal ned i vekt.. 2-5 eller 16-8 fastingen.. Trenger ikke gå rundt laate som du er bedre enn andre

  2. Dere to som kommenterer over er BLÅST!! Har dere ikke bedre ting å gjøre???
   La Aurora få skrive de tingene hun vil.
   Og bruk denne tiden til å skamme dere over hvordan dere skriver til folk.
   Hadde dere sagt disse tingene face-to-face til henne?
   Lær dere respekt!

  3. Helt enig med deg Aurora. Det er helt klart en stor overgang for mange men når dette har lagt seg litt, så kan flere kanskje få ubenyttet dette til noe fint. I alle fall gjøre noe ut av det. Man har jo ikke noe valg og da er det viktigste å gjøre det beste ut av det.

   Det verste er de som ikke har det trygt hjemme nå og jeg håper det snart kommer på plass et tilbud til dem slik at man kan få fulgt bedre opp og derfor er det også kanskje viktig at de andre av oss som er friske, som tross alt har det bra og det verste som skjer med oss nå disse dager er at vi « kjeder oss» kanskje ser litt ting i perspektiv.

   Ja det er lov å være lei. Ja det er lov å gråte, ja det er lov å banne, men til syvende og sist må man bare ta dag for dag og tenke at man er med å redde liv ved å holde seg hjemme.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg