Forbrenne fett

Blant mine mål denne uken stod det noe som jeg har drøyet alt for lenge. Jeg har ikke klart å ta nakketak på meg selv, før i dag. Det er nemlig slik at jeg ikke rir noe på hest lenger, og da er jeg nødt til å forsøke å erstatte treningen med noe. Det er jo slik at kroppen varer en liten stund, i og med at jeg har vært ganske aktiv hele dette året, men jeg ser at det er på tide å ta litt tak. ENDELIG klarte jeg i dag å pelle meg på treningssenteret! Jeg er så fornøyd nå, etter å ha funnet unnskyldning på unnskylding for å ikke dra… Jeg spurte dere om tips på Snapchat i går, og fikk et bra tips av en person, for treningssenteret som ble tipset om, lå ikke alt for langt unna meg, så jeg følte jeg måtte gi det en sjanse. Det viktigste for meg er at senteret jeg skal trene på har tider på døgnet nesten uten folk, og at de har gruppetimer som inneholder yoga. Dette senteret skal ha begge deler.

SÅ FORNØYD var jeg bare av å klare å sette foten innenfor treningssenterets mange vegger. Planen min var å gjennomføre et helt vanlig treningsprogram som jeg har brukt helt siden 2017. Det er noe jeg vet fungerer, og det går gjennom hele kroppen – altså ganske smart. For å ha litt ekstra motivasjon, slang jeg på en topp med enhjørning på, i håp om å få litt ekstra energi fra det magiske.

Treningsøkten min startet bra, for jeg kjente at jeg har enda mye styrke i kroppen etter mye ridning og trening dette året. Det som jeg begynte smått å merke i økten, var at kondisjonen ikke er på topp. Mitt program inneholder tre ulike øvelser for rumpe og lår, og jeg kjente på den siste av dem at det nesten ble sløsing med tid, for musklene hadde fått sitt for dagen. Haha. I slutten av programmet har jeg noen mageøvelser. Da jeg kom til disse, begynte jeg å svette godt. Jeg er av typen som sjelden eller aldri svetter, så det var et tegn på at jeg hadde presset kroppen greit for nå. Til min store overraskelse, hadde senteret en badstue i garderoben. Etter å ha presset meg i en times tid, var det helt fantastisk å sette seg inn og bare la kroppen slappe av på en behagelig måte. Jeg avsluttet alt med en dusj.

Det krever så lite, men allikevel så mye å starte med trening. Jeg har tatt dette skippertaket før, og vet sånn cirka hva som kreves for å komme forbi den største terskelen. Allikevel kan det føles håpløst å bare få satt i gang. Vi nesten skremmer oss selv på forhånd fordi det krever noe av oss å forplikte oss til å dra på senteret jevnlig. Jeg må ta en vurdering på om det blir akkurat dette senteret jeg skal starte på, men sjansen er stor. I tillegg må jeg sette meg mål, som skal bli til vaner. Jeg må trene minst tre ganger i uken, helst mer, om jeg ønsker å få resultater. Om jeg ønsker enda mer, må jeg sette meg mål for hvordan jeg spiser, noe som er litt skummelt, med tanke på triggere og sunt forhold til mat. Men jeg klarer det… jeg må bare bestemme meg! Om jeg ikke tar vare på kroppen min, vil jeg føle meg veldig dårlig, og selvbildet mitt blir ikke bra om rumpa mi henger nede på knærne. I det minste er dette sunt, og da kan jeg tillate meg selv å være litt ekstra utseendefiksert. Som alle andre på trening, så er man avhengig av å ha mål. Mitt mål er å ha en sunn og sterk kropp som jeg kan se på i speilet og være stolt av, og med en god helse som holder meg i live til jeg er gammel.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

5 kommentarer
  1. Hei!
   Jeg har noe som plager meg, og skjønner ikke om jeg overdriver eller ikke, derfor så tenkte jeg å spørre. Jeg har en kjæreste, og har sett at han følger pene influecere osv på Instagram som han liker bildene til og det irriterer meg litt. Hadde du blitt irritert om din kjæreste gjorde det samme? Eller er det egentlig ikke så galt at han gjør det? ..

   1. Hei!

    Jeg synes IKKE du overdriver. Jeg hadde aldri akseptert at kjæresten min hadde gjort noe sånt, og jeg ville umiddelbart sagt fra. Enten får han se på deg og like dine bilder, eller glemme det. Jeg synes det er greit nok å like bildene til personer man kjenner, men om man har kjæreste må man tenke på hvordan det føles om man liker masse random bilder av motsatt kjønn.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg