Forberedelser til 17.mai!

Reklame | Winnies Velvære

Heisann! Jeg må selvfølgelig fortelle dere litt om i går!

Det er snart 17.mai, og derfor hadde jeg lyst til å være litt fjong. Jeg tok meg med de nydelige klørne mine fra sist besøk hos Winnies velvære, og tenkte så det knakte på hvordan jeg ville ha dem denne gangen. Winnie fikk meg over på tanken om røde negler – da det både er helt klassisk og kult, men det passer også bra til 17.mai. Hun fant frem en helt nydelig farge med et hint av glitter i seg. I tillegg valgte vi å gjøre neglene litt kortere, da det er mer praktisk siden jeg rir litt om dagen, maler hjemme og generelt kunne trengt å fungere litt praktisk.

Det ble skikkelig liv i salongen etter hvert! Jeg hadde nemlig snakket med Erlend om han ville komme til Winnie og bli fresh til 17.mai, og det ville han gjerne. Han styrte masse med å finne litt kule farger og effekter, og i tillegg ble det spraytan. Jeg måtte dra hjem før Erlend var ferdig fordi alt tok litt tid. Jeg lo godt… på grunn av litt diverse smerter lå han i en stol under hele behandlingen, imens vi dødelige måtte sitte normalt. Haha. Erlend er virkelig unik, og det er en ære å få tilbringe tiden med ham. Jeg ser ham igjen allerede på søndag, for feiringen blir sammen med ham! Jeg gleder meg masse!

Har dere sett så fine negler før? Jeg har gått til Winnies velvære i et halvt år nå, og hun er så sykt flink, men også kreativ og et ordentlig fint menneske. Jeg kan snakke med henne om alt, og i tillegg gjør hun at jeg alltid føler meg superfresh. De røde neglene kunne fort blitt en greie for min del, samtidig som jeg er glad i å variere. Hun gjør så sykt mye fint! Det er virkelig til Winnies velvære du må dra om du skal ha negler som ser skikkelig bra ut, ikke detter av og i alle regnbuens farger. Winnie har faktisk kunder som kjører ganske langt kun på grunn av hennes ekspertise, så du er virkelig i trygge hender her!❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg