FØR- OG ETTER: Hall og soveromsgang!

Her kommer en ny oppdatering!

Siden det er corona-virus ble Haakon og jeg hjemme i hele går. Vi bestemte oss for å ta enda mer tak i malingen, da det gjenstod en hel soveromsgang og en hall/entré. Vanligvis er vi ivrige til å komme oss ut a  huset i helger, så det var fint å ha noe å gjøre, selv om vi ikke dro noe sted. Nå verker hendene mine, og det blir en liten stund til jeg kan sette i gang neste prosjekt. Vi har fortsatt igjen et gjesterom, min garderobe og ikke minst kjøkkenet. Alt til sin tid, tenker jeg… Haakon er på jobb i dag, så vi har ikke mye dødtid å drepe sammen slik som i går. Jeg skal til Oslo en tur, men tar elbilen, så slipper jeg å spre eller få smitte via kollektivtrafikk.

Jeg var litt dum, for jeg har ikke tatt ordentlige før-bilder av hallen og gangen. Derfor fant jeg et bilde jeg tok før vi flyttet inn. Dere ser kanskje at det er en slags gul-grønn tapet? Det er der vi har malt! Det er enklere å se på de andre bildene hvordan området egentlig ser ut. Ut i stuen var det allerede en veldig fin gråblå tone. Vi kjøpte fargen industriell grå for å male i hallen og soveromsgangen. Jeg synes fargen var veldig fin! Vi malte to strøk i går, men jeg ser det er noen steder det fortsatt skjolder seg litt, så det er mulig at vi må rulle over litt til i kveld.

Før maling:

Etter:

Dette tok oss 10 timer å gjøre, men det var verdt strevet. Nå er det liksom en rød tråd på stueområdet og resten av huset. Nå mangler jeg bar et annet slags møbel å ha i hallen, for det lille vitrineskapet står ikke i stil med alt vi har i stuen. Skrik ut om du har forslag! Neste prosjekt håper jeg er å male kjøkkeninnredningen, da den er skallet av en del steder. I tillegg hadde det vært friskt å få opp en fin tone på veggen på kjøkkenet også. Dette blir gøy!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

6 kommentarer
  1. Det ble knall fint! 🤩
   Istedenfor å male kjøkkenskapene osv så anbefaler jeg heller å gå inn på Lindasdekor.no, hun har masse fin folie som jeg tror vil passe din stil godt óg det er billig!! 😁

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg