For godt til å være sant + slem person

God kveld, til alle mine lesere!

Denne dagen har vært ganske utrolig. Haakon har ferie, så jeg har tilbragt store deler av dagen med ham. Vi sov lenge, og dro deretter på trening. Imens jeg holdt på å omkomme på mølla, så jeg et kjent nummer som prøvde å få tak i meg. I selvdisiplinen sitt navn, ventet jeg med å ringe opp igjen frem til etter jeg hadde trent ferdig, for å ikke ødelegge økten. Jeg hadde ventet i spenning på denne telefonen, og måtte virkelig puste med magen da jeg skulle ringe opp igjen. Det interessante var at telefonen ikke handlet om det jeg trodde den skulle gjøre, men om noe annet, som jeg fant ganske morsomt. Det tok meg bare tre sekunder etter jeg la på, før en annen telefon var på vei inn – og med enda et spennende prosjekt, som hørtes artig ut.

Jeg føler tiden har stått stille i det siste, og at jeg egentlig har gått rundt og ventet på at mye skal skje. Plutselig i dag, begynte akkurat alle tingene å skje. Da jeg kom hjem og hadde spist, ringte nok en gang telefonen min… Det var faktisk fra en av mine favorittpersoner, Erlend Elias. Vi har jo litt av hvert på gang, og nå kan det se ut som det ikke er lenge til ting er i full sving. Jammen gleder jeg meg! Yoho! Jeg kaller denne dagen utrolig, for jeg har fått mer info og fremgang i ting enn jeg føler at jeg har fått på flere uker. Ganske tåpelig, egentlig… Men jeg er veldig fornøyd!

MEN… Midt i alt det postitive, snakket jeg med mammaen min. Kort fortalt har hun og jeg periodevis i livet vært knyttet til en person vi ikke visste at hadde store issues med seg selv. Mamma hadde våknet etter nattvakt med ganske aggressive meldinger på telefonen, der det var spunnet opp ganske stygge ting om mamma. Heldigvis har vi blokkert denne personen på alle mulige måter, men det er tydelig at det er en som ikke vil oss noe særlig godt. Jeg har hatt som mål dette året å kutte bort alle mennesker som ikke virker til å ønske meg noe godt. Jeg ble kvitt én, men det er tydelig at nummer to ikke har gitt helst slipp. Jeg blir også ekstra lei meg når folk angriper folk jeg er glad i. Slikt er virkelig ikke greit. Om det skulle gå så langt som at personen fortsetter å trakassere på andre måter (mamma blokket nummeret), så må vi vel ta flere grep. Inntil videre ønsker vi oss bare fred og ro.

 

Nå skal jeg ha en rolig kveld med Haakon og frustrerte fruer. I morgen tidlig går turen til Oslo! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
    1. Så göy! Härlig med en sånn dag med masse positivt! 😀 Det er absolutt ikke tåpelig… hehe! Sånn som du smiler på disse bildene her er så flott! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg