Folk som vil skade deg

Jeg er desidert mer positiv enn jeg pleier om dagen. Jeg mistenker at dette har noe å gjøre med det nydelige “vårværet” vi har fått. Det er lyst, mildt og en frisk duft av 2020 i luften. Helt ærlig synes jeg at det virker som at menneskene rundt meg også er litt lettere. Det skal lite til å stjele et smil fra en forbipasserende, og jeg kan merke hvordan fuglene synger. Jeg digger denne stemningen, og jeg ser virkelig positivt mot fremtiden.

Er det én ting jeg lot ligge igjen i 2019, så var det negative og skadelige mennesker. Om det finnes en person som er ute etter å snakke stygt, ødelegge livet ditt eller en som direkte påvirker deg negativt… Kutt personen ut. Det er virkelig det beste du kan gjøre. I fjor hadde jeg to psykoer i livet mitt – som faktisk har lovt å ødelegge for meg. Disse finnes ikke i livet mitt, og jeg kommer ikke til å slippe dem inn igjen. I fjor var jeg i tillegg mye mer tilgjengelig for negativ energi, og det slet meg ganske mye ut. I år er jeg fast bestemt på å ikke ta inne energi som bare er negativ og ikke utviklende. Jeg trenger all positivitet som jeg kan få, om dette året skal bli så bra som jeg tror det skal bli. Planen er å studere masse, delta på litt TV, jobbe med bloggen og eventuelt ha en deltidsjobb om det dukker opp noe kult.

Hvorfor er det egentlig sånn at det finnes personer som er mer opptatt av at andres liv skal være kjipt, enn at sitt eget liv skal være bra? Jeg tror faktisk at enkelte personer dessverre innehar en del ren ondskap. Hvor denne ondskapen kommer fra, det aner jeg ikke, men jeg anbefaler både deg og meg å holde oss unna personer som er slik. Ikke alle mennesker bør være sammen til en hver tid, og i hvert fall ikke om noen ønsker å skade hverandre. Personlig prøver jeg alltid å se det beste i folk, men jeg har lært det siste året at jeg er alt for naiv, og bør passe meg for hvem jeg stoler på og omgås. Plutselig er man en del av noe man ikke har ønsket… Husk at man bør behandle andre mennesker med respekt, og at kjærlighet er det beste valget. Har du en dårlig dag? Ikke la det ødelegge for mennesker du bryr deg om… Det er lett å glemme hvordan man påvirker andre rundt seg, men forsøk å vær bevisst på dette. En hyggelig setning, melding eller beskjed kan muntre opp dagen til en du bryr deg om, om du bare gir litt ekstra.

Jeg fungerer best når andre rundt meg drar meg opp. Jeg kommer dette året til å bevisst kun gi energi til mennesker som fortjener det. Jeg kommer omhyggelig til å ta avstand fra negativitet, for det har jeg ikke plass til. ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar
    1. Härlig lesning, Aurora! Fine smilet ditt! Jeg er også i ektsta godt humör om dagen! Det startet i julen og har bare fortsatt i det nye året! Akkurat som det skal skje noe ekstra bra… Hmmm, uansett hva det er, er jeg bare så glad for å föle på denne lykken! 😀 Det har ikke noe med väret å gjöre hos meg, da det er storm, regn, snö kontant her! Haha! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg