Filmer å se i høstemørket!

Offisielt er høsten her, og hva er ikke bedre enn å kose seg hjemme med litt godteri og en god film? Jeg elsker selv å se skumle filmer på denne årstiden, siden det er mørkere ute, noe som bidrar til stemningen. Her får dere en miks av filmer til de neste kosekveldene! Alle filmene er fra nyere tid.

♣ The Prodigy

Denne så vi i går kveld. Det er en ganske skummel film, og den handler om et par som får et barn, noe de har drømt om. Barnet viser seg å være veldig smart og utvikler seg fortere enn andre barn. Etter hvert begynner det å skje skremmende ting, som gjør at moren begynner å bli veldig bekymret for barnet.

♣ I feel Pretty

Jeg elsker denne! Det er en komedie med Amy Schumer i hovedrollen. Den handler om en “vanlig” kvinne som sliter med veldig dårlig selvfølelse og usikkerhet. Etter et fall våkner hun og ser seg selv på en helt annen måte. Hun synes plutselig hun er kjempevakker, smart og talentfull. Med dette begynner hun å leve livet slik hun alltid har ønsket… Denne filmen har et nydelig budskap, i tillegg til at den er morsom.

♣ The fundamentals of caring

“En forfatter som lever i fortiden. En tenåring med en usikker fremtid. En langtur gir dem nye meninger i livet”. Dette er en drama/komedie der en forfatter tar på seg jobb som personlig assistent for en fysisk utviklingshemmet gutt. Gutten er vanskelig å ha med å gjøre, men etter hvert begynner de å knytte bånd. Denne er morsommere enn den høres ut.

♣ Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser

Personlig elsker jeg Harry Potter-universet, og får derfor ikke nok av disse filmene. “Den one trollmannen Grindelwald blir stadig mektigere, og Humlesnurr ber Salamander Fisle om å finne en tenåring med en mystisk lidelse som kan forandre situasjonen.

♣ Flatliners

“En gruppe medisinstudenter utforsker livet etter døden ved å stanse hjertene sine midlertidig, men de vet ikke at eksperimentet har fryktelige bivirkninger.” Denne er spennende, skummel og annerledes. Den er perfekt for oss som liker å fantasere litt.

♣ Downsizing

“Forstadsparet Audrey og Paul bestemmer seg for å la seg krympe til bittesmå, og flytter til en miniatyrby der de kan bo i overklasseluksus.” Jeg elsker sånne filmer. Her er litt av idéen at problemet med overbefolkning er løst ved å krympe folk… Det er genialt.

♣ Megalodon

“En avdanket redningsdykker kalles inn til en siste jobb – å redde vennene sine fra en enorm megalodon, som alle trodde var utdødd”. Liker du Godzilla? Isåfall vil du like denne syke filmen om tidenes største hai!

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg