Fant vi en leilighet å by på?

Da er vi på vei hjem. Etter tre visninger er jeg både oppspilt, sliten, forvirret og glad. Jeg har spist for lite i dag og kjemper for at humøret skal lette, og samtidig tenker jeg bare så sykt mye på det vi har sett i dag.

Første visning var på Linneslia i Lier. Denne hadde jeg gledet meg masse til, og den var min favoritt av alt jeg hadde lagret. Inntrykket var bra. Den må pusses opp, men det var veldig mye muligheter, og størrelsen var perfekt. I tillegg var det stor terrasse med nydelig utsikt mot Lier + kveldssol. Det var også to soverom pluss kontor, og jeg så virkelig for meg at det kunne funke. Jeg var der at jeg spontant ville legge inn bud. Men plutselig….. Borettslaget.. jeg måtte kontakte dem for å finne ut hvilke retningslinjer de har rundt hundehold. Og vet dere hva??? Begrenset til én hund per leilighet. Æææææ. Jeg ble SÅÅÅ oppgitt. Dette var en leilighet jeg oppriktig likte, også er det et kjipt borettslag som mener hunder må dømmes til evig ensomhet? Wow. Glad jeg ikke må bo med de folka der. Hunder bør få være mer enn én om eieren har tid og økonomi til det, for hunder er flokkdyr.

Uansett… neste visning tok oss til Rundtom i Drammen: et område jeg ikke kjenner så godt til. Leiligheten hadde Ok pris, og bildene lovte godt. Hva skal jeg si? Egentlig var det en helt Ok leilighet med BEA kjøkken, peisestue, to soverom og greit med plass. MEN. Den «synske» Aurora våknet plutselig, og energien i leiligheten ga meg brekninger. Jeg ville umiddelbart ut da jeg kom inn der, og det var som om det manglet luft og latter. Det føltes helt galt å være der. Vi dro veldig fort…

Siste visning håpte jeg virkelig på at skulle bli «the one». Dette er en leilighet i Asker som er litt mindre, men samtidig rett ved min beste venn Joachim og med vakre omgivelser – altså ikke i sentrum, men med gode bussforbindelser. Leiligheten var av Ok størrelse, og jeg så flere muligheter som kunne by seg. Det må litt oppussing til, men ikke mer enn at vi kan flytte inn fort. Det er mulig vi må gi fra oss noe møblement, men vet du hva? Denne leiligheten likte jeg godt. Den lå i et veldig sjarmerende område, den har to soverom, turmuligheter, min beste venn i nærheten + nærme Oslo. Jeg er i øyeblikket solgt. Altså var alle gode ting 3 i dag. Nå må alt synke inn, og det må tenkes godt og studeres i tilstandsrapport. Her må vi bla frem et budsjett. Skal vi by? Time will show.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg