Et troll på vei til byen

Heisann!

Jeg sitter nå på en ekspressbuss på vei til Oslo. Jeg foretrekker ekspressbussen foran tog, fordi jeg rett og slett ikke stoler på at togene er i rute. I tillegg stopper ikke bussen like ofte, og det er mer intimt. Toget oppleves litt mer skittent og kaotisk. På ekspressbussen har jeg alltid god sitteplass, og bussjåførene er alltid veldig hyggelig.

Angående troll…. For å spare håret for slitasje, er jeg blitt anbefalt av frisør å vente to måneder mellom hver gang jeg tar etterveksten. Dette har medført at håret mitt alltid ser helt forferdelig ut i et par uker. Jeg har også kjørt en skikkelig rehab med keratin-mist og minimal bruk av rettetang. Sist jeg var lenge borte på innspilling fikset jeg jo håret HVER dag, og det ga sitt preg…. Håret hadde etter hvert røket flere steder, og fargen var gulaktig. I dag skal min svigerinne, Silvia få lov til å friske opp et fuglerede uten like.

Jeg gleder meg skikkelig til å ha helt lyst hår igjen – uten noe gult. Det er akkurat derfor jeg går til Silvia, fordi hun er rågod på å få det helt lyst og friskt. Det er alltid min egen skyld at det blir gult igjen, fordi jeg er elendig på å vedlikeholde fargen mellom hver gang jeg er hos henne…

 

Vi blogges ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg