Et sykt spennende møte – TV

Hei! Hele dagen min har jeg tilbragt i Oslo. I det siste er jeg blitt mer og mer glad i byen, jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg synes vel bare at det er en fin by, og at det er mye spennende som skjer her. Kanskje fordi det skjer noe sykt bra hver gang jeg tar turen om dagen? Det har liksom blitt en lykkeby. I dag var jeg i et møte som gjorde meg skikkelig giret! Jeg kan fortelle en hemmelighet til dere, og det er at dette møtet handlet om noe «TV-greier». Jeg kan ikke si et eneste pip, men dette blir SYKT! Hahah. Jeg er i ekstase, for dette kan bli så bra. Jeg hater at jeg bare kan si A men ikke B, men dere har jo lært av meg at sånn er det dessverre av og til. Gled dere! Dette er ulikt noe jeg har gjort før.

Ellers har jeg shoppet litt i dag, og møtt en venninne jeg ikke har sett på dødslenge! Det er såå hyggelig, og tiden har fløyet av sted. Jeg er så glad for å møte så gode mennesker som min venninne, Maria! Hun er en som bare vil andre godt, og som er en fantastisk samtalepartner. Tiden fløy virkelig i dag!

Jeg var en tur innom Louis Vuitton i dag, og kjøpte en søt ting! Jeg viser dere i morgen ❤️ Nå sitter jeg hos Tesla (der kjæresten min jobber), og venter bare på at han skal bli ferdig. Det er alltid så kjedelig på jobben hans, for butikken har bare noen svære biler, og ikke særlig mer spennende.

FØLG MEG I SOSIALE MEDIER

INSTAGRAM: HER

FACEBOOK: HER

SNAPCHAT: auroragude

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg