Et røverkjøp og julegaver

Det blir en litt laber oppdatering fra meg i dag. Som dere ser på snap og instagram, har jeg vært avgårde i dag. Jeg ville ikke bare sitte stille og se i veggen, så Haakon og jeg dro til Tønsberg for å handle litt julegaver og diverse. Jeg har ordnet to gaver under treet til søstrene mine.

Jeg tok en titt på rettetang i dag, og er faktisk litt oppgitt over ta GHD tar 2.500,- for sine. Jeg synes det er fælt at unge mennesker skal føle på et press om å ha den beste rettetangen, når den koster såpass. Det er bare snakk om å ha rett hår, liksom. Jeg hadde ikke hatt samvittighet til å kjøpe noe så dyrt bare for å skade håret mitt mer. Egentlig prøver jeg å kun rette håret når jeg skal noe, fordi det er ganske slitt. Etter å ha gått på en kur med keratinspray og kun fønet håret rett etter dusj, ser jeg at håret er på vei til å bli fint igjen. Endelig. Jeg skal søke opp litt av rettetengene dere tipset om på nett, og gå for den jeg synes virker best og rimeligst.

Men snakk om å spare penger... Jeg var innom VIC og oppdaget at en jakke jeg har vurdert å kjøpe tidligere, har havnet på supersalg. Og jeg hadde så sykt flaks. Jeg måtte nemlig gå ned i størrelse på akkurat denne jakken, og de hadde akkurat én igjen i 34! OMG, jeg ble så glad. Jeg sparte 2.500 på prisen, så det var helt sykt bra tilbud. Jeg skal ta noen bilder i jakken snart, den er helt nydelig!!! Det er en svært faux fur jakke i brunt. Jeg digger den, og den er helt nydelig til selskap.

I kveld skal vi lage en god middag, se en eller annen film, og muligens ta et glass vin. Vi får se hva kvelden bringer! Håper alle fine der ute får en bra lørdag ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg