Et helt nytt kapittel

Nå skjer det snart, og jeg er så vanvittig spent på fremtiden. Av en eller annen grunn er jeg en av de menneskene som trives best når det er mange ulike ting som skjer rundt meg, og spesielt forandring. Jeg elsker å flytte, begynne i ny jobb, reise til nye steder, møte nye mennesker, ommøblere eller kjøpe nye klær. Noen andre er helt motsatt og limer seg til det de har som er trygt og godt. Jeg anser denne nysgjerrige siden av meg som et tegn på at jeg enda er ung og klar for å utvikle meg og smake på livet.

Jeg snakker jo om det hele tiden, men snart skal jeg faktisk flytte. Det ligger an til å bli allerede 01.juni, og det skal bli så gøy! Forskjellen er at denne gangen skal vi eie og ikke leie. Jeg merker at jeg får så mye mer glede ut av tanken på at denne gangen skal jeg ikke videre på en stund. Nå skal det skapes et ekte hjem… Som mange andre har jeg vokst opp i stor villa/enebolig, og har derfor aldri helt slått meg til ro med å bo i leieleilighet. Den vi bor i akkurat nå er på ca 100 kvadratmeter, men allikevel føler jeg dette som noe litt midlertidig – noe det også for så vidt er. Det er noe ved magien å eie noe mer enn bare innsiden av bygget, men også utsiden, hagen, tomten, og faktisk kjenne på at man har et helt område som er skikkelig privat. I mange leiligheter hører man folk trampe over en, dunke i vegger, snakke.. Det er slikt jeg hater. Nå er det verste som kan skje at jeg hører en gressklipper i ny og ne, og det skal bli så herlig.

Vi har siktet oss inn på ett hus nå til å begynne med. Vi mangler bare noen detaljer på plass før vi skal by. Jeg skal enda ikke avsløre hvor jeg skal bo, for det er ikke spikret enda. Det jeg kan si er at jeg ønsker å bo et sted med fin utsikt, over 200 kvadratmeter, gode solforhold, rolige naboer, kort vei til matbutikk, shopping og stallen. Jeg krysser virkelig fingrene for at det lander på boligen som vi har sett for oss!

Kan du gjette hvor jeg er i ferd med å ende opp?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg