Endelig kan jeg få tid til å…

Reklame | Bubbleroom

Jeg er til tider en ekspert på å lure meg unna ting jeg ikke synes er moro. For eksempel hadde jeg ridetime dagen før eksamen en gang, og jeg må tilfeldigvis vaske huset når Haakon foreslår å gjøre noe som ikke frister i mitt hode. Så hva er greia? Jeg tror at dette er en underbevisst prosess hos meg, der jeg i utgangspunktet er ute etter å være flink, men at jeg finner noe annet å være flink i og som betyr mye for meg når jeg underbevisst vil gjøre noe annet.

Men da prøver jeg igjen…. Jeg har jo studiene mine, og det er totalt tre innleveringer jeg skal gjøre før 10.mai. Da må de være godtkjent, slik at jeg kan ta eksamen. Det er mye jobb bak oppgavene, og jeg vet at jeg må begynne å sette i gang arbeidet. For hver gang jeg har tenkt at jeg må ta et skippertak dukker det opp et rom som skal males her i huset, haha. Men nå?? Nå er alle mulige rom malt, og det er faktisk ingen måte å lure seg unna på. Huset må faktisk vaskes i morgen, men jeg er nødt til å ta meg selv i nakken og heller få studert litt. Akkurat nå må jeg kunne leve med litt støv her og der.

Jeg hadde tidenes unnskyldning nå som jeg i tre dager har holdt på å få system på garderoben, men nå er det altså ferdig, som dere så i innlegget her i går. Derfor kan det være at jeg fortsetter å ikke oppdatere dere like ofte, men dere hører fra meg straks jeg har fått unna litt arbeid. Jeg blir sjeldent stille i dagesvis, men det kan fort gå noen timer med stillhet. Studiene kan potensielt være en del av fremtiden min, så jeg må ta dem seriøst, selv om de i skrivende stund ikke vekker så stor interesse.

Hva er dine planer denne lillelørdagen?

 

Bruk koden “GUDE10” for 10% avslag på kjolen på bildet, du finner den ved å trykke her!

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg