ENDELIG! Fra i morgen av….

Reklame | Affiliates

Endelig kom den gode nyheten jeg vet flere av oss har ventet på….

Fra og med i morgen åpner treningssentrene – i alle fall der jeg bor! Jeg meldte meg inn her om dagen fordi de hadde en god kampanje, og sjansen for at de kunne åpne var høyere enn tidligere. Der vi bodde før var det jo fortsatt åpent, men vi flyttet til en del av landet der det var stengt over alt. På grunn av dette har jeg ikke trent siden 13.desember, altså én og en halv måned siden! Sannheten er også at jeg derfor har vært ganske demotivert og ikke hatt et så bra kosthold som jeg pleier, og sofaen har fristet mer enn -12 grader…

MEN NÅ SKAL JEG KJØRE PÅ! Jeg rekker ikke trene i morgen, men fra torsdag av skal jeg kickstarte treningen og et godt kosthold igjen, og derfor må jeg shoppe litt. Jeg pleier alltid ha energidrikk til trening tilgjengelig når jeg trener, og derfor tenkte jeg kjøpe dette brettet med hele 24 bokser! Da tar jeg alltid en før jeg drar på trening, og da får jeg mye mer energi enn ellers. Jeg skal også innrømme at klærne strammer mer enn hva de gjorde i desember, så jeg skal ta disse pillene hver dag for å øke forbrenningen og energien, og ikke minst ta det fæle sukkersuget.

Det gledes å snart være tilbake. Jeg merker at tiden uten trening har gått noe utover psyken, for jeg har det så mye bedre med meg selv når jeg holder meg aktiv. I tillegg til trening på senter ser det ut som jeg også skal ri(!!!) litt fremover et par ganger i uken, og det gleder jeg meg skikkelig til! Kroppen skal nok bli litt sliten fremover fra å være litt lat til å plutselig trene 4-7 ganger i uken, men det er bare å gi kroppen riktig næring og hvile når den trenger det. Jeg gleder meg til tiden fremover full av energi!

Håper flere ble glade for å endelig komme seg på senteret igjen!

YOUTUBE: Aurora Gude

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

3 kommentarer
    1. Forstår jo at du skriver om dette da du får betalt for det. Men 24 bokser a 330 ml til 499 er latterlig dyrt ☠️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg