ENDELIG ER DET SLETTET!!!

DET VAR VIRKELIG PÅ TIDE!

Det er stor grunn til å juble nå som endelig Jodel endelig har slettet sine mobbetråder (også kalt sladretråder), for helt ærlig har dette kun ført til stygge rykter, uthenging og mobbing. Fra Camp Kulinaris begynte på tv igjen i våres har jeg bevisst valgt å ikke ha appen, fordi jeg er redd for å lese stygge ting om meg selv. Før jeg slettet appen kom jeg over både stygge og fine kommentarer meg selv. Blant annet ble jeg glad da jeg leste at noen mener jeg tar godt vare på hundene mine. På den andre siden kunne jeg lese at jeg har misformet ansikt, at jeg kler meg stygt, at jeg er dum… Og så videre…

Mobbing, trakassering og uthenging er jo egentlig ikke lov, så hvorfor har Jodel latt dette foregå over så lang tid? Det er vel fordi Jodel sin “greie” er å få folk til å snakke – og det gjorde de jammen meg i disse trådene… Det eneste som bekymrer meg enda er at det antakelig fortsatt forekommer former for mobbing, for de har jo ikke fjernet hele appen, og jeg tror det fortsatt blir snakket stygt. Det fungerer litt som kommentarfeltene til Se og Hør og Vg, bare at folk kan være anonyme – og derav enda drøyere.

Det kryr av forumer på internett, og jeg håper denne slettingen av tråder på Jodel kan være en start på å forebygge mobbing på nett, for det er ikke greit. Sladrekjerringene får samle seg til kaffe og cava, så kan de snakke seg imellom. Jodel er oppstanden til rykter som at folk både har operert, er gravide, deprimerte, er i fengsel +++. Dette synes jeg helt ærlig folk uansett ikke har noe med.

Jeg håper også at folk snart går litt imot og slutter å bruke en sånn app. Den avler for det meste ikke bra ting, så hvorfor fortsette?

5 kommentarer
    1. Jeg så nylig en tråd om deg der folk bare skrev at de syns du var en inspirasjon og at du var så fin🥺❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg