ENDA ET PROSJEKT!

God kveld!

Jeg håper de som så på Charterfeber i dag nyter av å ha mer å se på i høstmørket. Vi var jo så heldige som rakk å reise til Tenerife før corona eksploderte over hele jordkloden. Vi var der i februar, om jeg husker riktig. Det var deilig å rekke å slikke litt skikkelig sol og varme i år – før det bare var å bli hjemme.

Denne dagen har vært litt rar for min del. Egentlig bestemte jeg meg for å vaske, studere, trene og gjøre litt nytte, og kanskje begynne på et maleprosjekt. Det som skjedde var at jeg dro på trening, handlet masse mat for uken, studerte litt, gikk tur i det fine været, og vipps satte jeg i gang med enda et maleprosjekt her hjemme!

I fjor trodde jeg at Deco Blue var en fin farge i gangen, men jeg har tygget på det, og har funnet ut at jeg heller vil ha det i en lysere gråtone som går til resten av fargene som er malt med i huset. Vi hadde et stort spann med maling igjen fra da vi malte trappegangen nede, så jeg kunne bare kaste meg ut i det nye prosjektet. Det er SÅÅÅÅ TYPISK meg å gi meg selv flere timers arbeid med noe annet enn studier eller jobb. Jeg elsker å male, av en eller annen grunn, og jeg tror Haakon ble ganske skremt da han kom hjem og fikk se hva slags prosjekt jeg var i gang med. Han var riktignok enig om at det var en bedre farge, men jeg tror han ikke var særlig giret etter å hjelpe så mye etter en lang arbeidsdag. Han stod for å lage middag i dag, og det ble jeg glad for.

HER SER DERE BILDE FØR JEG BEGYNTE Å MALE:

HER ER ETTER:

Jeg er ikke spesielt høy, og derfor ender det ofte at jeg spør Haakon om å male det øverste. Som dere ser trenger også veggen to strøk, så jeg må få unna dette fort som fy, slik at jeg rekker å ha det ferdig til vi eventuelt får en visning. Rommet virker mye lysere og lettere å være i, så jeg er glad jeg satt i gang dette prosjektet. Døren dere ser rett frem er inn til et toalettrom som også er malt i Deco Blue. Jeg satser på at vi får malt ferdig det rommet i samme tone når gangen er gjort ferdig. Det mest irriterende er virkelig å få tatt strøk nummer to. Jeg gleder meg mest til å innrede litt på nytt og få inn noen fine bilder på veggen.

Nå er jeg heldigvis i pausemodus, og tenkte ikke gjøre mer før i morgen. Jeg har fått sett kveldens Paradise Hotel, og blir rystet av hvor mye porno jeg ser, og ikke minst må jeg innrømme at jeg er på team Eileen, og ikke Maria. Hvem heier dere på? Jeg klarer aldri slutte å se PH, det er alt for fengende, og jeg er så takknemlig for at jeg selv fikk være med en gang i tiden, det er jo tidenes eventyr! Riktignok var det mer old fashioned sesong da jeg var med, med mer fokus på spill enn sex, hehe.

Nyt kvelden videre, alle sammen, vi blogges i morgen! ♥

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg