Enda et prosjekt er i gang….

I går dro jeg offisielt over med første strøk av den nye fargen til huset. Vi har malt så sinnsykt mye inne at vi likesågodt kan begynne ute, for vi er jo blitt malemestere etter all tiden, haha. Huset vårt har ikke blitt gjort noe med malingen på siden.. tja? Jeg tror det er cirka 7 år siden noen gjorde noe. Huset er hvitt med sorte karmer, noe jeg faktisk ikke finner så særlig smakfullt etter min egen mening. Vi har diskutert litt på farge, og blitt enige om at en lysegul farge ikke er så verst. I og med at selve huset vi bor i ikke har noen særlig elegant fasade, kan en frisk farge i alle fall gi litt nytt liv. Vi maler dermed karmene hvite og resten av huset i demigul.

Jeg har aldri i mitt liv malt hus før, men fant ut at det egentlig er litt hyggelig. Man holder seg aktiv og det blir jo finere og finere for hvert strøk. I tillegg hadde jeg på litt musikk så det kunne bli enda triveligere. Vi har allerede kommet godt i gang, og ytterdøren er snart kritthvit og hele veggen der inngangsdøren befinner seg er straks helt gul. Jeg gleder meg til å pynte med mer blomster utenfor, for det er veldig koselig med gult til blomster, det gir en slags sommerstemning.

I skrivende stund er Haakon allerede i gang for dagen imens jeg selv sitter og skriver dette innlegget. Jeg skal også avgårde og ri etterpå, så det blir ikke fullt så mye maling på meg. Jeg skal selvfølgelig få gjort noe, men jeg har lovet meg bort til andre prosjekter også. Vi skal nok få tatt noen skikkelige skippertak neste uke, for da er det meldt strålende sol og grei temperatur. Vi må også vaske ferdig mer av huset før det kan males, og det trenger noe tørketid.

Ha en fin lørdag, alle sammen ♥

 

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

5 kommentarer
    1. Har du huska å søke til kommunen? Når hus skal males i andre farger en nøytrale må det søkes om 👍🏻

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg