Enda et nytt prosjekt…

Ettersom corona-krisen tuter og går, dukker det stadig opp masse nye prosjekter. Det hele startet med at vi lenge har hatt lyst til å gjøre noe med gangen og toalettrommet, og en mellomstue og soveromsgang. Fargen som var der fra før var rett og slett horribel. Vi malte gangen og toalettrommet i Deco Blue, noe jeg ikke enda vet om jeg er fornøyd med, det ble i det minste bedre enn før. Deretter malte vi hele mellomstuen og soveromsgangen i industriell grå. Det var noe vi ble sykt fornøyd med! Etter å ha fått gjennomført dette gikk prosjektet videre til kjøkkenet. Jeg startet med å male veggen der i industriell grå, deretter har jeg angrepet kjøkkeninnredningen, og den blir helt hvit. Jeg er nesten ferdig, men mangler å male listene og “kronene” på toppen! Jeg skal legge ut før- og etterbilder når det er helt ferdig. GLED DERE! Jeg elsker faktisk å male, og jeg gruer meg til den dagen jeg eventuelt ikke har noe igjen her. Vi har også å beise huset, så jeg tror vel det er nok prosjekter for en stund.

Men i alle fall… Jeg har nemlig fått et nytt prosjekt å bryne meg på. Gjesterommet vårt har i utgangspunktet fungert som sminkerom (på grunn av bra lys) og som gjesterom. Problemet er bare det at jeg har funnet ut at det ikke funker så bra å studere i stuen, da det ofte er mye bråk. Derfor har Haakon og jeg snakket om å gjøre om gjesterommet til et kontor. Da går det an å lukke døren helt, men igjen er det kjipt å ikke ha et sted til gjester… I disse dager er det ikke akkurat sykt mye besøk, men det er lov å håpe vi skal ha besøk en gang i fremtiden. Enten må jeg selge gjestesengen vi har nå og skaffe feltmadrass som kan tas inn ved anledning, eller så må gjestesengen fungere som en dagseng til vanlig, og gjester må sove i en stue. Hva er best? Jeg trenger virkelig et kontor, men jeg trenger også at venner kommer på besøk… Planen er å male rommet i en kul farge og sette inn alt jeg trenger av møblement + at det skal kunne fungere som youtube-studio, så det skal absolutt være kult.

Her ser dere gjesterommet uten seng. Det er et veldig smalt rom, kanskje 170 i bredde, så det er ikke store plassen. Det ville riktignok fungert ypperlig som kontor. Det ville jo nesten ligne noe det som dere ser på bildet, bare med ny farge på veggene og litt mer nerde-ting.

Bildene under er kjøkkenveggen malt med industriell grå + mellomstuen i samme farge.

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg