ENDA ET NYTT PROSJEKT!

God lørdag, alle sammen!

Som dere vet er dagene her hjemme repeterende. Heldigvis gjør jobb og studier at jeg klarer å holde litt struktur. Allikevel blir jeg fort rastløs, og jeg får plutselige energikick der jeg virkelig føler for å gjøre et eller annet. Disse energikickene har resultert i at vi har malt kjøkkeninnredningen, gangen, toalettrommet, soveromsgangen, gjesterommet/kontoret og mellomstuen. Vi har faktisk fått gjort sykt mye greier! De som ikke har vært her på en stund ville virkelig fått seg en overraskelse om de kom en tur, hehe. I går kveld fant jeg et nytt prosjekt. Det er ett rom igjen som ikke ser ut som jeg ønsker, og det er garderoben. Jeg har masse innmat for å få hengt opp klærne, men veggene har en kjip tapet som jeg ikke helt trives med. Så hva gjør vi dag? Maler, så klart enda mer… Haha. Derfor ser garderoben ikke ut akkurat nå, for jeg har allerede fått lagt en base på den ene veggen, for der skal jeg male med glitter! Spørsmålet nå er om jeg skal ha glitter i hele rommet, eller bare et par av veggene. Egentlig ville jeg ha en gammelrosa farge på de andre veggene, men så tenkte jeg at det kan bli litt mye, da rommet allerede har så mye detaljer i klærne. Derfor blir det heller i sølv og grått, slik at det ikke er noen dominant farge.

Alt er bare rot, men jeg må nok få hyllene ut av rommet, slik at det blir mindre rot å jobbe i. Jeg trenger egentlig en ny lampe i dette rommet også, da det er alt for mørkt der inne… Rommet er på skyggesiden av huset. Jeg gleder meg til å friske det opp, og det kommer til å få de samme fargene som kontoret og gangen har, så det er en rød tråd i hele etasjen. Vi skal også fjerne et klesskap som bare ikke fungerer helt, slik at jeg heller kan få litt mer plass. Det er vanskelig å innrede en garderobe, for det blir mye detaljer over alt. Enten kan jeg jo sortere i fargeseksjoner eller etter type plagg. Akkurat nå er det sortert etter farge og type plagg, så kjoler henger sammen, men går i fargekoder.

Jeg gleder meg til å vise etter-bildene, for disse førbildene er virkelig ikke noe å skryte av. Når jeg ser bildene tenker jeg at jeg nesten skulle solgt unna en del, for jeg har virkelig litt vel mye klær… Jeg har muligens også en søster som hadde blitt glad for noen donasjoner, hehe.

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

4 kommentarer
  1. Supert å ha noen prosjekter å styre med hvis man kjeder seg for tiden! Blir gøy å se hvordan det blir! 😀 God Lørdag!
   Klem! <3

  2. Fy f… så kult det blir med glitter på veggen😍😍. Så jo det på kontoret ditt også👍. Må innrømme at jeg ble utrolig trist av at jeg ikke fikk hoppe rundt i sofa’n av glede, for å se deg ta seieren i CK, men for en VEL FORTJENT tilbakemelding du fikk av Kjartan, da du gikk ut👍❤️🥰. I mine øyne, hadde drømme finalen vært deg og Runar i finalen, og at du slo han så det sang👏👏👏. Jeg ble faktisk litt smådeppa, må jeg innrømme, så jeg slo av og så ikke resten før i går kveld🙈🙈. Da viste jeg hvem som hadde vunnet, men samma det. I mine øyne er du den moralske vinneren 🇳🇴🇳🇴🇳🇴🎉🎉🎉🎉. Gleder meg til å fortsette å følge deg på TV, og fordommene jeg hadde er begravet for lengst. Gleder meg til å høre dine vittige kommentarer(noe jeg digger 110%👍🥰❤️)på snap(der jeg følger deg foreløpig). Ha flott dag og gleder meg masse til å se garderoben ferdig. Stå på flottest, vakreste og vittigste Aurora🥰🌞☺️

   1. Takk! Synes det blir veldig fint med glitter! <3

    Det var kjipt at jeg ikke kunne si til dere som heide på at jeg vant, for det hadde jo vært vanvittig gøy! Samtidig ble jo exiten noe helt for seg selv, hehe <3 Jeg både stod opp mot en som var slem mot meg i tillegg til å få tidenes skryt av Kjartan. Håper det blir gøy for deg å følge med fremover <3 Tusen hjertelig takk for en skikkelig fin kommentar.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg