En veldig spennende uke i vente!

God kveld!

Nå har Haakon og jeg vært ute og spist, og nå skal vi hjem og slappe av. Vi var på to visninger i dag, men det ble ikke noen jackpot. Den ene leiligheten hadde sykt fin beliggenhet, men ble i minste laget for oss. Den andre var det fin størrelse på, og hageflekk til hundene, men den lå nær jernbanespor, og det var svært lite pent i området den lå i… det bar preg av lite oppgradering, og i tillegg måtte vi pusset opp mer enn vi hadde håpet. Altså legger vi ikke inn noen bud.

Uken som kommer er veldig spennende. Jeg skal starte dagen i morgen med studier, trening og en kaffe i Tønsberg. Deretter må jeg hjem og stelle i stand til tirsdag, for da kommer takstmann, og vi skal ha  visning på huset vårt. Det blir gøy å se om de som kommer er interessert etter å ha tatt en titt. Det får være fint og ryddig! På tirsdag ellers må jeg til Oslo i et jobbintervju (jeg har søkt en jobb innenfor et tema som betyr veldig mye for meg), så får vi se om det er noe som ting går videre med. Jeg er spent. På onsdag håper jeg vi offisielt får lagt huset ut på Finn.no! På torsdag skal vi på TO nye visninger, og det er to leiligheter jeg gleder meg mye til å se på. Jeg har høye forventninger, og håper en av de er aktuelle. Vi får se! Hundene, størrelse og kvalitet er viktig for meg, men jeg er villig til å pusse opp noe, bare ikke store ting som bad.

Jeg håper vi får sving på ting nå. At huset blir solgt så vi for alvor kan by på ting, og at livet går i riktig retning. Til våren skal jeg skrive bacheloroppgave, så alt må skje nå i 2020! Jeg er sååå spent.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg