En stor glede!

Jeg følte for å ta et avbrekk, og det gjør jeg enda.

Allikevel blogger jeg også fordi jeg synes det er gøy, og jeg lar meg derfor ikke stoppe om jeg føler for å oppdatere dere litt. Det er litt rart, for hver gang jeg er redd for å stagnere får jeg ny inspirasjon igjen. Det handler vel om at for å være kreativ bør ting som tidspress fjernes, da det kan være en barriere for kreativiteten. I alle fall slapp jeg presset på meg selv i dag, og vipps så var jeg tilbake til meg selv. Vi dro til Tønsberg for å spise lunsj, og det var helt fantastisk å få sitte ute i solen og få servert mat for første gang på veldig lenge. På vei hjem kjøpte vi maling til huset, for vi skal nemlig male i nye farger, og jeg tror det blir veldig fint.

Akkurat nå kjenner jeg bare på takknemlighet. Takknemlighet for den fantatiske kjæresten min som jeg får tilbringe masse tid med i disse dager, takknemlighet for fire vakre hunder hjemme, takknemlighet for et flott og vakkert hjem, takknemlighet for at jeg får ri på hest igjen, takknemlighet for alt det spennende jeg får oppleve og takknemlighet for at jeg er sunn og frisk. Denne takknemligheten gjør meg til en viss grad lykkelig, og jeg tror faktisk det har mye å gjøre med at våren er her og landet vårt virker til å gå i riktig retning. I tillegg har jeg vanvittig flotte og omsorgsfulle følgere som stadig muntrer opp dagene, og som jeg er igjen kjempeglad og takknemlig for at jeg har!

Nå skal jeg kose meg med tv og hundene, også håper jeg det blir en sen og god middag. Jeg har vært LENGE mett etter å ha fått spise en gedigen club sandwich med masse fries, slik som dere ser på bildet.

 ♥Ha en fin fredag♥

3 kommentarer
    1. Så hærlig! Godt å ha mye å være takknemlig over! Er det ikke rart hvordan ting bare føles mye bedre sånn plutselig? Ha en flott helg! ❤️

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg