En stor forandring!

Hei og hopp!

I dag er det mandag, og jeg tror denne uken virkelig vil kunne overraske meg på mange rare måter. Vi har gjort noe sykt spontant som jeg vil fortelle dere om, og som virkelig kommer til å gjøre susen. På en eller annen måte gjør altså coronasittuasjonen noe godt, for vi er i ferd med å få det mer og mer som  vi vil her hjemme, og det er virkelig en fryd! Vi har flere ganger vurdert å bytte ut sofaen vår, fordi den ikke passer meg stilen ellers, og fordi vi liker forandring. Haakon har vært litt vanskelig å ha med å gjøre, men nå har han endelig blitt enig med meg. Jeg har lene sett for meg en sofa som jeg tror vil passe inn, så vi dro for å se på den på torsdag forrige uke. Haakon var enig i at det var en fin sofa, men at vi skulle tenke litt på det.

Vi måtte måle opp for å sjekke om den eventuelle nye sofaen kunne passe i hjørnet der vi har hatt spisestue, da vi har hatt veldig lyst til å ha en liten tv-krok istedenfor at hele stuen bare er tv-stue. Vi fant dessverre ut at den nye sofaen også ville blitt for stor. Jeg sa til Haakon at det antakelig ikke er plass til en sofa som er digg å sitte i der vi ønsket å ha tv-krok… Jeg ble litt motløs, men kom plutselig på en genial løsning… Det er nemlig sånn at  de vi ville kjøpe sofa av også selger noen sykt fine daybeds som matcher sofaen vi har lyst på. Jeg presenterte idéen for Haakon: Ha daybed som tv-sofa og heller ha den nye sofaen til hyggelige sammenkomster uten tv – for eksempel til å drikke vin med venner og sånt. Haakon elsket idéen, og voilá! Nå venter vi på en svær daybed + ny fin sofa! Derfor har vi midlertidig satt inn en seng til tv-sofa og plassert spisestuen der vi synes den skal stå.

Nå har vi fått et skikkelig koselig sted der hundene og vi kan boltre oss skikkelig foran tvén. Det er perfekt for filmkvelder, og jeg kommer fra nå av til å like mer å se på tv. I tillegg blir det veldig hyggelig å ha en egen fin sofa til å være sosial og der sofaen ikke blir sittet ned.

Den forrige sofaen vår ble veldig fort solgt, og ble hentet i går. Her kan dere se hvordan det er her midlertidig:

Jeg kommer til å vise dere de nye møblene så fort de er ankommet! Det blir sååå fint!

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer
  1. Hei.

   Det ser kjempefint ut, så gøy at dere ordner og styrer. Lampen over spisestuen kunne kanskje byttes ut med en som er større? Rommet er fint og åpent,og når man ser på bildene, ser den nåværende litt “liten” ut. Håper den kan flyttes, for den er kjempefin, har selv en lignende over mitt spisebord (i en krok av et mindre rom:-)).Du har sikkert mye bedre peil på interiør enn meg, men våger å kaste ut en ide allikevel;-) . Ha en flott og flittig uke! C

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg