EN STOR FORANDRING PÅ HÅRET!

Reklame | Hendrix Hair Skillebekk / Knut Eirik Kokkin

HERREEEEGUUUUD, jeg er så fornøyd!

I dag var jeg hos en frisør jeg ikke har vært hos før, men som jeg tenkte å ta turen til. Da jeg var på Wallmans forleden møtte jeg på Knut Eirik Kokkin som jobber hos Hendrix Hair på Skillebekk – altså super sentralt i Oslo. Han spurte meg nemlig om jeg ville ta turen og prøve hairextensions. Til vanlig har jeg hatt litt noia for løshår, da de jeg har hatt før har tatt skikkelig knekken på håret mitt (keratin). Men her var det snakk om tape og hår fra Hendrix sitt eget merke, og det skal slite mye mindre. Jeg har en venninne som har det fra før, og hun er alltid superfresh på håret, så jeg ville veldig gjerne se om jeg selv kan ha langt hår uten for mye bry.

HER ER BILDENE FØR KNUT EIRIK BEGYNTE:

Jeg måtte selvsagt få tatt etterveskten før han begynte, og han brukte en mild bleking som og skal være mildere enn vanlig. Deretter korrigerte han hele håret i med en toner som skulle passe extensionsene. Det var en fryd å se ham jobbe. Han styret og ordnet uten tegn til stress, og jeg nøt hele behandlingen. Det var en trygg og fin opplevelse. Jeg har tidligere opplevd frisører som ødelegger håret, og har derfor alltid en ekstra angst om jeg sanser usikkerhet imens de jobber, hehe. Her så jeg at han hadde full kontroll, og at han nærmest gledet seg like mye som meg til å se resulatet!

Å sette på tapeextensions gikk sabla fort. Jeg trodde jeg skulle bli sittende lenge, men jeg brukte søren meg ikke lang tid i forhold til hva jeg hadde trodd. Etter han hadde tørket og gjort klart mitt eget hår satt han på det nye og klippet det til, deretter stylet han dei med store krøller. Jeg holdt på å dåne da han var ferdig og la det nye håret over skuldrene mine. Det ble DØDSFINT!

HER ER BILDENE ETTER:

Som dere ser spesielt på det første bildet, så er fargen superkald og jevn, og håret er veeeldig fyldig og fint. Som sagt er jeg utrolig fornøyd! Om du vil ha samme resultat har jeg bare varme ord om Knut Eirik, og ikke minst Hendrix Hair på Skillebekk og generelt. De vet virkelig hva de driver med, og kvaliteten på håret er jo helt utrolig. Nå er jeg klar for 2021, haha.

Du kan booke time hos Hendrix Hair skillebekk HER.  Eller på instagram HER.

Ha en nydelig kveld!

 

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

11 kommentarer

Siste innlegg