En ny type trening

For å kickstarte treningen etter en sløv ferie, tenkte jeg at det er lurt å finne på noe kreativt. Jeg kjente at motivasjonen for å trene i dag var veldig lav, og derfor kan det være lurt å pushe seg selv litt ekstra. Jeg tok derfor en titt på de i inkluderte treningstimene på senteret, og oppdaget det de kaller «Bootcamp». Dette er en styrke- og kondisjonsøkt der man bytter øvelse hele tiden, imens pulsen virkelig er i gang. Jeg merket fort at ferien + dårlig kosthold har satt spor på kroppen. Jeg ble faktisk kvalm og måtte sette meg nedi løpet av timen, fordi jeg måtte passe på å ikke kaste opp(!!). Ellers synes jeg timen var helt topp, for man går presset seg ganske godt. Jeg er mye svettere etter dette enn hva jeg pleier når jeg trener styrke for meg selv. Jeg skal prøve å dra på litt sånne timer fremover, for det hjelper på motivasjonen å variere litt trening. Samtidig har jeg den svake siden min som får 15% sosialangst, men det må jeg vel bare jobbe med… Det er litt rart.. mer enn gjerne lar jeg 500.000 se meg på TV, men jeg takler ikke en gruppetime på senter? Haha.. psyken vår er rsr.

Uansett skal jeg prøve å fortsette å ta noen gruppetimer med Haakon, bare for å variere treningen litt ♥ Har du prøvd Bootcamp før?

3 kommentarer
    1. Så bra, Aurora! 😀 Selv om du har litt små angst for sånne timer, gjorde du jo det i dag, så det blir sikkert bedre og bedre! Pleier å gjøre det, så jeg har troa på deg! Klem! <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg