En ny behandling med sprøyter

Reklame | Lyko og Gina Tricot

Denne dagen er helt kaos, haha.

Leppestift // Brynspenn // Foundation // Eyeliner // Mattende Pudder

Jeg sov vanvittig dårlig i går. Jeg lå og vred meg og bekymret meg for alt man kan bekymre seg for. Livet, fremtiden, studiene, hundene, karriere og så videre… Jeg var så stresset at jeg ikke klarte å slappe av. Det var ingen spesifikke vonde tanker, men mer et virrvarr. Jeg måtte selvfølgelig også stå opp og tisse et par ganger. Jeg hadde stilt klokken på 08, og da den ringte spratt jeg opp.

Jeg hadde så mye energi da jeg våknet at jeg visste at den må brukes på noe. Derfor dro jeg på trening – selv om jeg ikke hadde planer om det, og jeg fikk en god treningsøkt ut av overskuddet. Etter treningen skulle jeg en tur på Novelaklinikken i Tønsberg, og deretter rett til dyrlegen med Goose. Goose har jo vært halt og har forkalkninger, så dyrlegen har anbefalt en behandling til ham som jeg håper skal fungere.

//Bukser//

Den nye behandlingen som Goose skal få heter Catrophen og skal hjelpe mot arterose/forkalkninger. Mange sier at hunden har blitt “helt ny”, og at det har gitt svært økt livskvalitet. Jeg håper derfor at dette kan være nøkkelen til å gi Goose noen velfortjente gode år ekstra uten store smerter. Han er elleve år, men rasen blir fort 15+. Jeg har hørt at behandlingen ikke virker for absolutt alle, og er selvsagt redd det skal være slik med Goose. Allikevel får jeg beholde håpet, for mange sier som sagt at det virker.

Alle med kjæledyr vet hva jeg føler på. Dette er jo sønnen min, hehe. Jeg har hatt ham siden jeg var 16 år, og han betyr enormt mye. Uten Goose ville ting vært veldig rart og trist. Han er en veldig spesiell hund, og han er ikke en hund for hvem som helst heller. Dyr er virkelig en gave til oss mennesker, og vi må huske å ta vare på dem. Man avliver jo ikke en gamling fordi de halter, men man prøver å hjelpe dem!

God helg til dere ♥

Prøver på å ta inn uteplantene for å nyte de siste blomstene for i år.

 

Følg meg:

INSTAGRAM: auroragude

SNAPCHAT: auroragude

TIKTOK: auroragude

YOUTUBE: Aurora Gude

10 kommentarer
  1. Jeg har selv to hunder. Oppvokst med hunder. Jeg syntes det er synd at mange hunde eiere setter sine egne følelser foran dyret når det gjelder avlivning. Mange dyr lider pga vi som eiere ikke vil ta det valget. Når man skaffer seg et dyr, så bør man også tenke på at det dyret skal alltid komme først uansett hvor lenge man har hatt de. Å vis man ikke klarer det, da skaffer man seg heller ikke et dyr. Jeg hadde selv en hund som fikk kreft og den ble bare 7 år. Det valget der var ikke lett, men jeg satte den først og ville ikke at den skulle lide. For jeg har sett flere mennesker dø av kreft og Fy Faen det er helt jævlig de blir seriøst pint til døden. Nå mener ikke jeg at du har gjort en feil. Jeg bare vil at folk skal tenke når de skaffer seg et dyr. Jeg ser på deg at du er glad i hundene dine PG gjør alt for de

  2. Syns det er rart at det er sprøyte for hund med artrose, men for oss mennesker finnest det ikkje…. vi lever med smerten til den er så drøy at vi ikkje orker mer, å da blir lettet avstivet med skruer/stifter.. hvordan forklarer dyrlegen dette for deg? Artrosesmerter kan sammenliknes med den verste tannverk du kan tenke deg lokalisert der smerten er.

  3. Lite tips: start med glukosamin på de yngre hundene når de er rundt 6-7 år😉 jeg har gjort det nå på ene tispa mi, hun er snart 7 år. Hjelper ikke å gi glukosamin o.l når artrose’n er kommet, for da er den brusken “død” så da produserer den ikke nye bruskceller😊 så start å gi dem forebyggende☺️

   Ps! Håper du inderlig ikke kjører med bikkja di løs i forsete😳 at du bruker bur, el bilsele og har den i baksete!😕

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg