En kjip beskjed og en ny start!

Reklame | Nelly

Hvorfor må alle gode ting ta slutt?

Selv om jeg i dag er ett år eldre, føler jeg meg faktisk yngre enn hva jeg har gjort på lenge… Jeg er aktiv og sprek, jeg har sunn og frisk hud, jeg lever etter hva hjertet mitt forteller meg, og jeg er på et sted der jeg ikke føler alder har så mye å si. Jeg merker jo at klokken går litt fra meg, og det frister egentlig å gå litt tilbake i tid noen ganger, samtidig har jeg aldri heller vært så nær å finne meg selv som det jeg er nå, og det ville jeg aldri vært uten.

I dag kom en litt kjip beskjed… Jeg visste jo at ting ikke var permanent, men jeg har satt stor pris på det. Det er nemlig sånn at hesten jeg har ridd i det siste skal flyttes på. Dette betyr at jeg nok en gang starter litt på scratch. Jeg har brukt mye tid på denne hesten, og det knyttes selvfølgelig et bånd. Nå vet jeg at jeg ikke ser ham igjen med det første, og det føles litt tungt… Det har så mye å si for meg å kunne være med dyr, virkelig. Spørsmålet er nå om jeg skal tygge ordentlig på dette med hest og ridning, eller om jeg skal kaste meg fort rundt og se etter en ny hest å ri på. Jeg må snart finne ut om jeg bare skal spare opp og kjøpe egen en vakker dag, eller om jeg skal være av og på med andre sine hester.

I morgen skjer noe bra, og timingen sånn sett kunne ikke vært bedre. Treningssentrene åpner igjen! Jeg har jo ikke trent annet enn ridning i det siste, så det er en god nyhet for meg at disse dermed kan overlappe hverandre. Istedenfor å ri kan jeg altså trene på senter igjen. Trening er den beste mentaltreningen etter min mening, for jeg har det sååå mye bedre når jeg holder meg sunn og i form.

Er du klar? Det er jeg.

Bikinitruse her

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg