En gutt full av blod…

God morgen!

Den siste tiden har jeg slitt med å stå opp om morgenen. Jeg har alltid vært veldig ømfintlig for mørketiden, og forsov meg lett da jeg var yngre og manglet selvdisiplin. Jeg har egentlig et mål om å stå opp innen 8 hver morgen, men det har vært beinhardt i denne overgangen fra lys til mørke.

I dag var det annerledes. Jeg hadde et skikkelig fælt mareritt som gjorde at jeg ikke fikk ro i kroppen igjen. Jeg drømte at jeg gikk på en skole sammen med et par gamle klassekamerater. Én dag skulle vi ned i skolens kantine og kjøpe oss litt mat og drikke før en time skulle begynne. Vi var sent ute, så vi forsøkte å skynde oss opp trappene. Denne skolen lå i et høyt bygg, uten heis, og vi skulle ganske høyt opp. Imens vi gikk i trappene, kunne vi plutselig høre elever som hylte og skrek, og som løp av avgårde. Vi skjønte fort at noe var galt, så vi løp oppover trappene. Jeg synes det var en dårlig idé å løpe til det øverste rommet på skolen, men det var for sent å snu. Uheldigvis var det ingen lås på døren, så vi var helt stille der vi glemte oss. Vi håpte politiet ville komme og stoppe hva enn som var på gang, innen det nådde vårt rom. Jeg tok opp telefonen og ringte politiet. Det som skjedde var at jeg kom til noen helt andre… Dermed måtte jeg satse på ar noen andre hadde ringt og meldt fra at det var noe fælt på gang på skolen. Vi lå og gjemte oss under en dyne(?) i håp om å ikke bli sett. Jeg lå ved siden av en gutt som gråt og gråt, og som spurte hvorfor dette skjedde ham. Oss andre prøvde å be ham være stille, men det hjalp ikke. Plutselig hørte vi skritt som nærmet seg døren til rommet, og vi frøs til. Jeg gjemte meg så godt jeg kunne under dynen. Inn i rommet kom en skikkelse. I en liten sprekk kunne jeg se at det var en person som begynte å hakke løs på gutten ved siden av meg med en spade! Jeg var glad han ikke hadde et annet våpen. I det gjerningspersonen ikke så det, kastet jeg meg på ham. Da så jegere ordentlig. Det var en ung lys gutt med blondt hår. Han gikk i hvit t-skjorte som var dekket i blod. Jeg hoppet på ham og prøvde dra ham i håret. Hodebunnen hans var klam og varm. Imens jeg gang over ham, fikk jeg øye på en kniv som lå på en hylle. Hysterisk prøvde jeg gi en av de andre i rommet signal om å få tak i den, så vi kunne stoppe gjerningspersonen.

Brått våknet jeg…. I minnet hadde jeg den ekle gutten full av blod. Jeg tenkte også veldig mye på dette med terror, og fikk fæle bilder i hodet. Jeg ble redd for å sovne igjen. Jeg ville nødig tilbake til denne skolemassakren…. selv om det var en drøm, var det veldig skummelt å “oppleve”.

Jeg har selv ikke opplevd terror, og har lite relasjon til Utøya. Allikevel ser jeg hvor skremt jeg kan bli. Jeg har flere ganger hatt mareritt om terror, og ender alltid med å gjemme meg i et eller annet rom. Jeg lurer på om det er noen grunn til dette, eller om det bare er tilfeldige drømmer?  Skrik ut om du drømmer lignende ting selv, eller er god på å tolke drømmer! ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg