En god start på påsken…

Påsken er offisielt i gang!

Jeg hadde gruet meg til påsken, rett og slett fordi det i mitt hode er toppen av kjedsomhet. Jeg har egentlig aldri hatt noen spesielle påsketradisjoner, og er ikke fan av hytteturer. Jeg skulle heller ha reist avgårde til et varmt og nydelig sted der jeg kan drikke paraplydrinker og bade i havet. Dessverre er årets påske noe helt for seg selv, og alt handler om å ta hensyn til situasjonen som er nå, i og med at en pandemi herjer rundt om kring her til lands.

Denne dagen har heldigvis startet veldig fint. Jeg har fått unna studier og jobb, og vi har handlet inn en god del. Til en fantastisk overraskelse klarte jeg å overtale Joachim som har sittet innesperret med hjemmekontor i noen uker, og som klødde etter noe sosialt. Vi sørget for å hente ham på dørstokken, slik at han ikke var i kontakt med noe “nytt” eller smittet. Å se ham er virkelig en fryd, men det er trist å unngå klemming. Vi har grillet i kveldssolen, men vi måtte fort inn igjen da solen forsvant. Allikevel er det helt fantastisk at det går an å sitte ute allerede.

I kveld skal vi nyte noen glass vin og bare fjerne oss fra corona-følelsen. Vi får jo ikke akkurat dratt på byen, men jeg tror tre mennesker kan kose seg allikevel. Vi må passe på å ikke slippe inn naboer som blir sjalu på livsgleden vår, hehe. Haakon og jeg har bare vært oss to her hjemme en god stund, så det skal være trygt for vår del. Ingen av oss er ute og flyr noe særlig.

Jeg håper dere som leser også kan kose dere litt ekstra i påsken. Husk at ansamlinger på over 5 personer ikke er greit, og ikke minst ta masse forhåndsregler. Om du skal ha en venn over, sjekk hvor de har vært på forhånd, og ikke besøk folk i utsatte grupper som faktisk kan bøte med livet om de blir smittet.

GOD PÅSKE!♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg