En fremtid på Youtube

Hei!

Jeg tenkte gi dere et hint til noe som skjer fremover. Jeg har jo aldri vært proff på YouTube, men har alltid likt godt å snakke direkte til publikum. Jeg tenkte i det små starte med et par videoer som er enkle å lage, slik som HouseTour, som er noe flere av dere har snakket om at dere synes jeg skal lage. Da trenger jeg ikke så mye mer enn bra kamera og hjemmet mitt. Jeg skal prøve å lage den når spisestuen kommer, for akkurat nå er det så tomt her, og det skulle vært flere møbler på plass. Vi kunne trengt et pent møbel til gangen imellom stue, også mangler vi en gjesteseng/sovesofa inne på det ene rommet. Ellers begynner det å ta form her, og det kuleste ved alt, er at stilen vår er veldig gjennomfør, med tanke på farger og detaljer.

Det jeg lurer på, er selvfølgelig om dere har noen direkte ønsker på hva dere ønsker å se? På sikt har jeg og en annen person dere sikkert kjenner til planer om å lage videoer sammen, og da blir det enda mer vi kan finne på, jeg vet bare ikke helt når vi er i gang. Det må planlegges litt, i tillegg til at vedkommende jeg skal filme med har en litt busy timeplan. Det jeg kan love, er at det blir gøy, innholdsrikt, humoristisk og forhåpentligvis inspirerende. Dette er vært snakket om en stund, og jeg gleder meg til å komme i gang. I mellomtiden tar jeg imot tips på hva dere vil se, som ikke krever veldig mye redigering og effekter.♥

 

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

4 kommentarer
  1. Har sett noen av de gamle videoene dine, der hører man jo hundene i bakgrunnen. Hva med en video hvor du presenterer hundene dine, legger inn noen morsomme klipp av de, og forteller litt om de? 😀 (ja eg er et hundemenneske, who can blame me)

  2. Det mest spenende å lese pr dags dato er å vite hva folk har i kjøleskapet sit, du kan fks poste din ukes handel hver uke og legge det ut?

   Og lage en video der du viser dine matretter og hva du pleier å spise 👏👏

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg