Eksamenskarakter + antrekk til ferie

Reklame | NA-KD

Imens jeg skriver dette innlegget har jeg enda ikke lest hva slags karakter jeg fikk på eksamen. Jeg er et av de mest nervøse menneskene jeg vet om, når det kommer til tilbakemelding. Jeg er god på utførelse og forberedelser, men kvalmen og stresset sniker seg innpå når jeg skal få vite resultatet av ting – derfor hyler og skriker jeg som et dyr når jeg går videre i Camp Kulinaris. Jeg lover at hjertet mitt føltes som 100 galopperende hester da jeg ventet på de eggene, og det samme skjer med kroppen min akkurat nå.

Før jeg åpner studentweb (lengre ned i innlegget) og sjekker karakteren, skal dere få se en SYKT fin kjole jeg fikk fra Na-Kd. Denne blir med meg når vi drar på ferie om litt over en uke. Denne kjolen kunne man nesten giftet seg i, om det hadde vært et romantisk bryllup i sydligere strøk eller lignende. Den er bare så sykt fin. I håret har jeg også en strikk, som du får kjøpt her. Men hallooooo! Sjekk dette antrekket:

Okei.. Da har vi glodd litt på kjolen, og jeg skal i skrivende stund åpne studentweb og få greie på hva slags karakter jeg har fått. Dette sitter SYKT LANGT INNE… Og som noen kanskje husker, så hadde jeg feber underveis. Kanskje feberen gjorde hjernen min helt idiot? NÅ SKAL JEG ÅPNE…

Karakteren er…..

Oh, lord. jeg fikk en B!

Jeg var faktisk forberedt på at dette skulle bli noe langt verre, for jeg må innrømme at jeg var litt slapp her. Så nå er jeg bare sykt lettet, egentlig!

HA EN FIN FREDAG ♥

 

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

11 kommentarer

Siste innlegg