SYKT DIGGE DUFTER

Reklame | Lyko

Heisann! 

Jeg satt og lurte på hva jeg skulle skrive om i dag, for jeg er egentlig litt sliten. Haakon og jeg ble sittende lenge våkne med ett (fem) glass vin og snakket om alt og ingenting. Corona er over Norge, og en skulle snart tro at alle havner i karantene. Personlig prøver jeg ligge litt lavt i disse dager, for jeg har blitt helt paranoid. I alle fall, så blir det mindre å skrive om når jeg ikke er på farten. I morgen er det blant annet premiere på Paradise Hotel, og jeg gleder meg til å skrive innlegg om hva jeg synes etter første episode.

Siden denne søndagen er litt grå og trist, tenkte jeg isteden gi dere litt tips til dufter. Jeg skal prøve å tipse om annet enn det mest populære, i håp om at dere kan finne noe som dere ikke har brukt tidligere.

MIN FAVORITT

I over 10 år har jeg brukt denne parfymen fra Clinique. Den duften er veldig særegen, og den lukter forskjellig på alle, noe som gjør den helt unik. Den skal ha hint av jasmin og rose, men har også et eller annet dypt og særegent som jeg ikke helt klarer å sette ord på. Om du skal lukte på en ny duft, så må du virkelig prøve den!

EN LETTERE DUFT TIL DEG SELV OG SENGETØY

Om du ønsker en lettere duft, og ikke nødvendigvis parfyme bør du finne frem til denne fra Rituals. Jeg bruker den til å spraye over både meg selv og møbler her hjemme, for den kan nemlig brukes til det meste. Den lukter helt sykt godt, og det er helt nydelig å spraye den på nytt sengetøy. Når du legger deg lukter det sykt deilig, og det er en mild og deilig lukt som er søt.

ROSA OG ELEGANT

Denne fra Burberry brukte jeg mye en periode. Den er på en måte fruktig men søt og rund i duften. Dette er en sånn type parfyme som det er lett å ikke legge merke til i hyllen, men det er absolutt verdt å lukte på. Flaksen er rosa og med et karakteristisk mønster.

TIL MANNEN

Helt ærlig. Er det én manneparfyme som lukter digg, så er det denne fra Dolce & Gabbana. Jeg blir nesten forelsket i menn bare jeg kjenner denne duften. Jeg har elsket denne parfymen fra jeg var cirka 15 år, og jeg går og sniffer på den i skapet til Haakon. Denne bør du virkelig kjøpe til mannen/typen din om du vil gi ham en hyggelig gave.

DUFT AV BLOMSTER

Om du elsker lukten av blomster, må du også lukte på denne fra Gucci… Mamma bruker faktisk denne, og jeg har stjålet noen spray fra denne når jeg er på badet hennes. Den dufter virkelig godt, og bør være i alles parfymehylle. Jeg tror denne er veldig populær om dagen, nettopp fordi den er så frisk og fin.

 

Beklager gamle bilder, men jeg er sykt lei av været her hjemme, så jeg legger ved noen bilder fra dagen før jeg reiste på Camp Kulinaris i august… Det gir meg sååå mye glede å se sol og sommer. I stad tittet vi litt på ferier også, og jeg har bare så sinnsykt reisefeber nå!

16 kommentarer
  1. Du liker å være feminin, men du har veldig «grove» mandige trekk i fjeset… :/ stor nese, kraftig kjeve, ikke så flatterende lepper heller. Huff.

   1. Altså, Mia: håper positiviteten din kan ta over negativiteten, og å prate LITT hyggeligere til mennesker!

    Fint med litt tips til dufter! <3

    1. Huff. Stakkars menneske som kaller seg Mia. Hun må ha det vondt. Håper du bare glemmer dette Aurora, du vet jo at du er vakker og unik, og først og fremst så god.

  2. Er veldig unødvendig, å slenge dritt på bloggen til Aurora. Håper det ikke er sånn du prater til folk, du møter på din vei her i livet. Tenk positivt å du vil garantert få det bedre med deg selv. Syns du er en flott og reflektert kvinne Aurora.

  3. Så herlig med bilder som «minner» en på at joda våren kommer snart🥰lei av snø jeg også, kroppen trenger sol👙😂. Koset meg med ditt innlegg og fine tips, imorgen blir det Rituals butikken på meg.
   Ps sjalu mennesker kommer man ikke unna, DU er UNIK🌟

  4. Herregud jeg blir sjokkert hvordan voksene mennesker kan være så ufine??? Hva er galt med deg Mia? Hvis du kjeder deg, gjør noe annet enn å rakke ned på andre? Ta deg en joggetur el lignende…. Det er du som dummer ut deg selv;)

  5. Herlige dufter 😍
   Elsker selv angel muse og lolita parfymen!

   Og til menn er jeg superkresen haha, men de fra Rituals er faktisk sykt god

  6. Jeg elsker parfymer og digger alt av tips jeg kan få😍så skriv gjerne mer om det! Gleder meg til å bli bedre kjent med Clinique parfymen jeg kjøpte etter tips fra deg🥰
   Ha en fin dag😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg