Drømmereisemål

Nå som solen gløtter så mye ute, har jeg fått sykt reisefeber! Jeg har satt meg ned og fundert på hvor jeg kunne tenke meg å reise neste gang, og er kommet frem til 5 steder jeg virkelig vil oppleve! Sleng gjerne med et tips i kommentarfeltet om du føler du har noe å tipse om. De stedene jeg ønsker å oppleve skal være noe helt utenom det vanlige, der man kan oppdage noe spennende. Jeg ønsker ikke å tenke på Dubai, New York eller andre klisjéer. Jeg vil helst til et sted der det ikke er en maurtue av mennesker, men der det er rom for å drømme seg bort og bare være levende – og med magiske overraskelser.

1. India, Goa.

Selv om jeg bare var 9 år, husker jeg mye av reisen til Goa i India da jeg var liten. Dette er den mest spennende reisen jeg har hatt i hele mitt liv. Nydelige strender, kultur uten grenser og dyre – og menneskeliv som er helt annerledes enn hva vi har hjemme. Lukten, smakene, stemningen og alle de små tingene over alt som bare tirrer menneskehjernen. Jeg husker hotellet, strendene, elefantene, kuene på stranden, insektene, lukten… Det var så spennende! Jeg vil så gjerne reise tilbake og få opplevd dette som voksen.

2. Skottland

Jeg elsker eventyr, mystikk og legender. Om jeg ikke skal på solferie, da vil jeg besøke et slott eller ti! Drømmen min er å feriere på eldgamle slott med masse historie og myter – og gjerne litt spøkelser. Det høres sikkert helt teit ut, men jeg har så lyst til å oppleve noe overnaturlig, det virker så spennende. Dessverre har jeg det ikke med å oppleve underlige ting, og tenker at jeg kanskje må oppsøke det. 

3. Champagne, Frankrike

Etter turen til en vingård på GranCa(!) har jeg fått skikkelig lyst til å oppleve mer av dette, men kanskje ikke på GC, haha. Jeg tenkte heller at jeg kan reise til Champagne-distriktet i Frankrike, og se hvor de lager denne fantastiske sprudlende drikken. Dette ligger også godt unna storbyen, og man kan nyet late dager i fred og ro i landlige og romantiske omgivelser – det er nok en perfekt for kjærestetur. Tenk å sitte i solnedgangene og se utover alt det grønne og drikke champagne!4. Transylvania, Romania

Noen gang hørt om Dracula? Det har jeg! De sier at man blir tatt 100 år tilbake i tid om man reiser til Transylvania. Man kan reise rundt i den gamle byen med hest og kjerre, og ikke minst kan man se slottet til den beryktede vampyren! OMG. Hit måå jeg bare reise, det virker så sinnsykt spennende. Det å kunne kjenne på den litt mystiske stemningen imens man blir fortalt om vampyrer og annen mystikk, I love it!

5. Top Stutteri, Portugal

I Portugal kan man reise på rideferie! I følge hva jeg leste, så får man ri på noen helt nydelige lusitanohester som er høyt utdannet i dressur. Dette hadde virkelig vært drømmen å få oppleve, men da måtte jeg enten dratt med en venninne som er god til å ri eller alene. Man kan ikke dra med noen som ikke liker hest på rideferie, haha! Men dette hadde vært så SYKT GØY at jeg ikke har ord. 

6. Bali, Indonesia

Ååå, jeg er så nysgjerrig på kulturen i Indonesia, i tillegg til at landet virker så vanvittig vakkert. Jeg forbinder Bali med elefanter og buddah, hehe! Jeg har veldig lyst til å smake på dette landets kultur og natur, og håper virkelig jeg kan få til å reise dit en vakker dag. Det er heller ikke så veldig dyrt å dra dit, så det er absolutt oppnåelig. Tenk så fint det hadde vært. ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg