Disse ryktene svarer jeg på…

Er det noe som er populært hos folk, så er det rykter. Mange livnærer seg på å snakke om andre. Det kan jo være spennende, spesielt om det er rykter som strider mot personen og det du tenker den står for. Men noen rykter, herregud… Jeg tror at jeg både har gjort ting som sjokkerer noen, men også at jeg er roligere og snillere enn mange tror. Jeg har kanskje vært litt crazy, men jeg er også tidenes mest pliktoppfyllende person når jeg har ansvar for noe. Jeg er faktisk en man kan stole på.

♥ Jeg er skikkelig dum

Denne er veldig populær, og den er gøy å avkrefte. Jeg tar ikke ting så høytidelig, i tillegg har jeg blondt hår, tuller med det meste, og jeg er ikke spesielt opptatt av at alle hele tiden skal ha riktig oppfatning av meg. Av denne grunn er det blitt veldig lett for meg å overraske andre. Jeg har flere roller, og en av rollene er å både være smart, velformulert og flink. Jeg bare synes ikke den rollen alltid er noe særlig gøy å ha, og velger ofte å heller vise den siden der jeg er litt fjasete, jålete og useriøs – derav i mange andres øyne dum. Men det er helt klart, jeg er ikke dum.

♥ Jeg har vært med på Farmen kjendis

Det er jo sånn at deltakerne til Farmen kjendis ble sluppet for ganske lenge siden, og sist jeg sjekket, så var jeg ikke en av deltakerne der. Jeg hadde gledet meg til å se på Gunilla og Triana, men har forstått det slik at de kanskje ikke er med hele veien. Vi får nå vente og se! Det stod jo i Se og Hør at Triana falt av hest og havnet på sykehus, noe jeg synes var synd.

♥ Jeg er ikke 100% norsk

Noen ganger er det noen som tror at jeg er halvt et-eller-annet. Jeg har jo brune øyne, og blir ganske brun når jeg soler meg mye. Av disse grunnene får jeg spørsmål om min opprinnelse. Saken er at jeg er 100% norsk, men har brune øyne, hehe. Jeg har ellers langt tilbake noe tysk og dansk, slik jeg vet, men ikke noe fra Asia, Afrika eller lignende

♥ Kjæresten min er mye eldre enn meg

For dere som følger med på bloggen, så er sannheten at Haakon bare er én uke eldre enn meg. Vi er født i samme år, og er i samme stjernetegn. Han ser sikkert litt eldre ut enn meg fordi han har skjegg og ikke napper øyebrynene sine. Han er en fin miks av både ung og eldre, og det er veldig fint å være sammen med en som er på samme sted i livet. Jeg hadde blitt gal av å være sammen med en gamling, haha.

♥ Jeg er egentlig ganske harry

Hvem er egentlig ikke det? Jeg er ikke en typisk harry person, men jeg synes det bare er gøy å være litt crazy, blåse i hva andre synes, og rett og slett ikke alltid være så nøye på det. Allikevel har jeg underliggende verdier som gjør at jeg til syvende og sist er veldig ordentlig. Om dette f.eks er i forbindelse med Charterfeber, så må jeg jo ærlig innrømme at det nettopp er derfor jeg synes Charterfeber er gøy. Det er på en måte lov å være harry når man er på GranCa.

♥ Jeg tar meg selv veldig høytidelig

Det er faktisk ganske motsatt. Hadde jeg tatt meg selv høytidelig hadde jeg ikke kunnet leve med meg selv etter PH og Charterfeber. Jeg tar alt med et smil, og jeg har det best når jeg gir litt blaffen i hva andre mener og tenker. Om noen derimot blandet det å ha selvrespekt og det å være selvhøytidelig, så kan det jo være… Jeg er glad i å utfordre normer, og det verste jeg vet er å gjøre og si ting som man “bør” hele tiden.

♥ Jeg er redd for å bli gammel

Ja… Denne må jeg seriøst jobbe med. Jeg har en merkelig idé om at jeg ikke skal bli eldre enn en viss alder. Dette kommer sikkert til å endre seg. Dette er bare en merkelig tanke som alltid har vært i bakhodet, og som jeg ikke helt kan forklare. Jeg er i hvert fall ikke klar for å slå meg til ro, få barn, bo samme sted i 20 år, få rynker, og så videre. Jeg er en veldig ung sjel, og jeg er alt for glad i eventyr. Kanskje jeg blir en av disse kule hippie-ish eldre som reiser rundt hele året, og som finner skjønnhet i alt rundt seg. Da kan jeg godt bli gammel.

HUSK Å FØLGE MEG:

Instagram HER.

SNAPCHAT: auroragude

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg