Disse klærne må du ha

Reklame | Femme Luxe

God søndag til dere alle! I dag skal jeg ri! Senere skal jeg forsøke å bare gjøre ingenting, det er det beste… Siden det er søndag og de fleste ikke har noe å gjøre, så tenkte jeg presentere dere for noen plagg jeg har fått tilsendt fra Femme Luxe. De har utrolig mye kult som jeg ikke har sett så mye av i Norge, og som heller ikke er veldig dyrt. Er det noe jeg elsker, så er det å ikke plutselig møte i samme plagg somen annen på fest, da blir det alltid bare kleint.Om man ønsker seg plagg som gir en wow-effekt, enten til hverdags eller fest, så må du handle hos Femme Luxe. I dette samarbeidet har jeg mottatt litt forskjellige antrekk, sånn at jeg kan presentere dere for en del av de ulike godbitene man kan finne! Se på dette:


ROSA JUMPSUIT HER

Denne er bare sykt søt! Den er ganske nærsittende og gir en veldig feminin fasong på kroppen, i tillegg til at den er superstretchy, og vil derfor passe veldig godt og sitter fint inntil.Den er absolutt en av de plaggene jeg kommer til å prøve å ha på meg ved neste mulige anledning! Det jeg kan si om størrelsen, er at den er normal. Det skal minnes på at jeg selv er litt kort, og at det derfor kunne lønne seg å dobbeltsjekke målene. Dette er en jumpsuit med glidelås bak, ellers har den ingen knapper eller lignende. Jumpsuiten kommer i flere farger enn rosa, så det er bare å velge og vrake! Den er sykt fint til noen høye sko – og perfekt til vårsesongen der man ikke vil være for varm eller kald. Jeg kommer til å style den med sølvdetaljer. Alt i alt er den så egen at man ikke trenger noe særlig mer til.

KAMELFARGET JUMPSUIT HER

Jeg var faktisk litt nervøs for hvordan denne kom til å sitte på, men har absolutt vokst på denne! Jeg har egentlig alltid vært litt ubekvem i denne typen antrekk, men valgte å allikevel gi det en sjanse. Det finnes jo andre mennnesker som bruker denne, så da bør vel jeg også kunne det. Den er litt mer maskulin enn den andre jumpsuiten, men er allikevel veldig kul på, samtidig som den er ganske heldekkende og komfortabel å gå med. Denne finnes også i flere farger for dem som kan tenke seg noe annet. Personlig er jeg veldig glad i kamel, da det er fint til alt og kan matches med andre farger.


HVIT BODYSUIT HER

Denne bodysuiten er jo egentlig sykt søt! Jeg har måttet legge på et par hjerter fordi den var bittegrann gjennomsiktig. Den kan altså også brukes som vanlig undertøy. Om man skal ha den på byen osv bør man ha en litenn stroppløs nøytral BH under bare for at ikke alle skal se niplene dine, hehe. Det er jo greit å unngå. Denne er ellers veldig elegant og enkel, men allikevel så fin til flere anledninger. Den kan for eksempel kombineres med en blazer for å kombinere litt mer maskulin look med det feminine. Den er også veldig lett å bruke, for den har knepping nedentil slik som mange andre jumpsuiter har. Jeg håper denne faller i smak hos dere, da den fortjener mer enn bildene viser. Jeg elsker den! i hvert fall, og det tror jeg du også kommer til å gjøre <3

LOUNGE WEAR SET HER

Denne tracksuiten må vi snakke mer om! Den er faktisk blitt min joggedress-favoritt, og jeg bruker den alltid hjemme når jeg sitter og blogger, studerer eller ser på tv. Den er også sykt digg å gå tur og såp videre i. Denne kan man også få i flere forskjellige farger,men personlig foretrekker jeg denne som er rosa, for det passer best til meg. Om ikke ville jeg nok godt for grønn eller blå, som jeg også tror hadde vært kult. Den har også et veldig lett stoff, så den blir liksom ikke tung og varm eller noe sånt, og det er deilig om nå som våren eksperimenterer med temperaturene rundt oss. Denne joggedressen er så fin at den ikke er farlig å gå med i det offentlige. Man kan gå og shoppe, trene eller andre vanlige gjøremål der man bare trenger noe å slenge på seg i farten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg