Disse julekalenderne ønsker jeg meg!

Snart møter vi julen igjen, og er det noe jeg selv liker å glede meg til, så er det å ha julekalender! Det er veldig mange kalendere å velge mellom, så jeg tenkte å plukke ut noen jeg selv ønsker meg, slik at dere kanskje synes det er litt lettere å velge. Disse er også geniale som førjulsgave til en jente du er glad i, enten din kjæreste, venn, mor eller søster. ♥ Jeg må passe på at jeg selv ikke blir helt maniac og kjøper masse kalendere, da det tross alt er julaften jeg skal bruke mest penger på, haha. Men jeg MÅ ha minst én av disse!

 

  1. Hvem vil vel ikke ha denne kalenderen fra Rituals? Jeg kommer seriøst til å måtte skaffe meg denne, for jeg elsker alt som Rituals har å by på. Virkelig… Det dufter så vidunderlig godt av alt de har, og man føler seg som om man er på spa når man bader i alle disse gode produktene. I denne kalenderen får du masse ulike produkter, blant annet duftlys og dusjskum. 

2. Om du utvilsomt ønsker deg mer sminke, og en kalender som ikke er grisedyr, så bør du sjekke om kalenderen til Makeup Revolution. Jeg har selv noen produkter fra Makeup Revolution, og jeg synes det er bra produkter til en rimelig pris, I denne kalenderen kan du få øyeskygger, leppeprodukter, koster, puddere og så videre. Den er virkelig noe å ønske seg til 1.desember!

3. Om du går litt opp i pris, kan du sikre deg Nyx sin adventskalender. Dette er fullsize produkter i en firkantet eske, der det bare er å glede seg til hva du finner på innsiden! I denne finnes både produkter for lepper, øyne og ansikt. Et pluss er at esken ser råkul ut, og jeg regner med at produktene på innsiden også er noe helt for seg selv.

4. Om du virkelig ønsker å få huden din til å gløde, er det julekalenderen til Babor du bør gå for. I denne får man med behandlinger i ampuller som tilsvarer en hel månedskur. Her er det mye for pengene, og kalenderen er preget av roseekstrakt.

5. Om du ønsker å ha silkemyk og hydrert hud, bør du velge julekalenderen til Biotherm.. Jeg har alltid elsket produktene deres, fordi de føles så friske og mye på huden, og jeg vet de er kjent for å gi mye fukt. Dette er veldig god kvalitet, og ikke minst gjør du huden din en stor tjeneste i vinter!

6. Om du elsker å stelle med neglene dine, er også Essie sin kalender noe du bør sjekke ut. Den er full av negllakker og produkter som gir deg nydelige negler. I beskrivelsen sier de at du får alt du trenger til å gjøre egen manikyr hjemme. Det høres ikke så verst ut, spør du meg…

Julen er rett rundt hjørnet, og jeg vet kalendere fort kan bli utsolgt, så det er bare å velge og vrake i det som er. Jeg håper i alle fall at denne oversikten ga dere litt bedre oversikt i jungelen av kalendere! ♥

FØLG MEG:

Snapchat: auroragude

Instagram: auroragude

FacebookHER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg