Dette visste du ikke om Paradise Hotel

Alle PH-deltakere skriver disse innleggene hvert år… Men Gud så mye som gjentar seg. Jeg tenkte å lage en utgave som tar for seg litt mer juicy detaljer, i og med at jeg nå håper at ALLE VET at det ikke er fredag, lørdag eller søndag på PH, det er kun mandag til torsdag og JA, det tar flere timer å spille inn sermonier. 

1. Triana er et av de vakreste menneskene som finnes, det er virkelig en grunn til at alle skal kommentere utseendet hennes.

2. Man må ikke automatisk dusje naken fordi man skal delta. Om man ikke ønsker å vise noe, står man fritt til å dusje i bikini.

3. Det er ikke lov til å hviske. Gjør man dette kan det regnes som juks, og da får man veldig mye kjeft.

4. Selve reisen fra man drar fra Norge og ankommer området man oppholder seg i Mexico kan i verste fall ta opp mot to døgn. Bilturen fra flyplassen i Mexico og til Paradise Hotel tar cirka fire timer….

5. Man får automatisk mindre tv-tid av å ikke involvere seg i spillet, da det er kjedelig for tv-seerne å se på en som bare vil sole seg og drikke mojito.. Det som blir tatt med er alt som kan skape drama og intriger.

6. Man får ikke shots i baren, men må fint forholde seg til vin, drinker eller øl. Produksjonen ønsker ikke at folk skal bli sanseløst bedugget.

7. Ofte må store rom og kulisser males før man lager Paradise Hotel. En vegg kan kanskje være helt grønn til vanlig, men males hvit fordi det ser bedre ut på tv. På det “gamle” hotellet (sesong 5-7) var hele loungen malt om, den var egentlig helt gul til vanlig.

8. Som regel får de som skal sjekke inn aller først reise sammen i hver sin gruppe av samme kjønn. Deltakere som sjekker inn senere må ofte reise hele veien alene til Mexico.

9. Alt som skjer på Paradise Hotel er ekte, og ingenting er skuespill slik som flere tror. Noen ganger må man gjenta ting, men ingen ber deg si eller gjøre ting du ikke kan stå inne for.

10. Det nyeste hotellet er ganske kjipt sammenlignet med det forrige, da det ikke går an å sole seg ordentlig ved bassenget. I tillegg er bassengområdet kjempemye mindre enn hva det ser ut som på tv. Det skal sies at noen av rommene er mye større enn det forrige, og det er en bra bonus.

11. I Mexico og andre deler av sør-amerika finnes et dyr kalt “tejon”, som ofte sniker seg inn på hotellene etter matrester. Disse kan faktisk være veldig farlige, da de har klør de bruker til å åpne kokosnøtter med og sylskarpe tenner. Det gjelder å holder litt avstand.

12. Under starten av fjorårets innspilling ble flere av legendene syke, da vi måtte rett fra en lang reise og rett på innspilling dagen etter. Vi fikk nesten ikke hvile, noe som resulterte i forkjølelse og høy feber.

13. Det er ikke helg på PH, vi får ikke ringe hjem, vi blir ikke kjent med Triana og sync-rommet er i kjelleren på hotellet.

1 kommentar
    1. Siden du svarer på litt annerledes spørsmål om PH. Hva er det som gjør at dersom noen har fredning så er det noen ganger sånn at de går først eller som nr. 2, mens andre ganger får de stå og vente til slutt? Sånn som på PH i dag, så kunne jo Jamila ha vært den som sendte ut Sofie, men så går hun såpass tidlig at Sofie heller får muligheten til å stille seg bak Andreas. Er det produksjonen som velger dette, alt ettersom hvilken retning de vil ha spillet / hvilket drama de vil skape? For det er jo sånn sett mer interessant at Andreas ikke valgte Sofie enn at Jamilla bare hadde sendt henne rett ut.. Gøy om du kan si noe om hva som foregår “behind the scenes”? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg