DETTE VISSTE DU IKKE OM CHARTERFEBER

SEÅ spille inn tv-programmer er absolutt spennende, og for min del det jeg liker best ved rollen som offentlig person. Man får mange opplevelser som man ellers ikke ville hatt, og man får møte så mange fine mennesker. Jeg har flere ganger fortalt mye om hvordan det er å være med på Paradise Hotel, men jeg har pratet lite om Charterfeber, og tenkte derfor fortelle dere om dette, dere skal også få noen funfacts.

Å være med på charterfeber er litt som det høres ut som – man er på skikkelig chartertur. man gjør mye av det som man ellers ville gjort på ferie, kanskje bare med litt mer planer for turen enn vanlig. Det er jo slik at man prøver å filme folk i mest mulig naturlige settinger, slik at det ikke blir rart eller fake. Jeg husker at det var litt rart å filme den første dagen, for folk stirrer jo en del når man kommer trekkende med et svært kamera etter seg. Ellers er det greit, og man har på mikrofoner slik at hver minste ting man sier blir hørt. Noen reisefølger har også med en eller flere personer som har ulike roller, for ekempel lyd og regi. I  2018 hadde Ann Marielle og jeg kun én mann som fulgte oss.

Så over til de interessante tingene… Altså funfacts:

♥ Man betaler for nesten alt selv, forutenom selve flyreisen og hotellet. Derfor må man ha med lommepenger til shopping, mat, drikke og det man måtte trenge.

♥ Deltakerne reiser ikke sammen.. I fjor trodde mange at Svein og jeg hadde reist sammen siden vi tok noen bilder på høstlanseringen.

♥ Det er en del morsom (og åpenbar) klipp og lim. De hadde for eksempel fått det til å virke som at jeg satt og sang alene i boblebadet på hotellet, haha. Det gjorde jeg altså ikke…

♥ Man får ikke lov til å filme over alt. Noen ganger slet vi litt med å finne et ålreit sted å sette oss ned og spise eller ta drinker, og det var fordi ikke alle ville at vi skulle filme hos dem. Det blir dårlig tv når man ikke får filmet, hehe.

♥ Dagene kan være veldig lange. Noen dager kan man måtte møte opp klokken 09 og ikke være ferdig før 17. Dette blir nesten som arbeidsdager, og man blir faktisk litt sliten etter en hel dag med filming! Det er ikke alltid så mye dødtid.

Svein og meg på TV3 sin høstlansering i fjor

Jeg avslutter med dette fine bildet av Svein og meg. Jeg kan fortelle dere at han her virkelig har fått en ekstra plass i hjertet mitt, for han er helt herlig. Han er så snill, menneskeskjær, og ikke minst morsom! Jeg håper jeg får sett ham snart igjen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg